קבב עוף מושלם! ללא גלוטן, ללא ביצים וללא שמן!

קבב עוף אוורירי עסיסי לצד סלט צבעוני ומרענן וטחינה שיוצרת את הארוחה הישראלית האולטימטיבית והכי טעימה שיש, שגב משה הכין לנו מתכון קל להכנה ליום העצמאות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    16

מצרכים

קבב

סלט

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את הקבבים: מערבבים את כל הרכיבים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. יוצרים קציצות פחוסות ומניחים על מחבת גריל / גריל או גריל נינג׳ה (במידה ואתם משתמשים בגריל נינג’ה אין צורך לשמן את המכשיר או את הקבב כלל) - מי שרוצה יכול להוסיף לתערובת צמחי תבלין, פלפלים חריפים וכו’. בקבב - השמיים הם הגבול.
  3. צולים את הקבבונים כמה דקות מכל צד עד שהם משחימים.
  4. צולים את רבעי הבצל על הגריל עד לקבלת חריכה.
  5. מכינים סלט צבעוני: חותכים את הירקות, מערבבים בקערה ומתבלים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  6. מגישים: בקערה שטוחה מניחים את הטחינה, מעל את הסלט ואת הקבבים. מזלפים מעל סילאן ושמן זית, מניחים את רבעי הבצל החרוכים (אפשר גם לקשט עם קצת פטזרוזיליה טרייה) ומגישים!

    קבב עוף מושלם ללא גלוטן ללא ביצים וללא שמן. צילום: משה שגב
    קבב עוף מושלם ללא גלוטן ללא ביצים וללא שמן. צילום: משה שגב

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 95.1 קק״ל 1141.4 קק״ל
פחמימות 6.4 גרם 77.0 גרם
שומן 7.0 גרם 83.5 גרם
נתרן 209.5 מ״ג 2513.8 מ״ג
חלבון 1.3 גרם 15.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 15.9 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 11.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.4 מ״ג
סידן 12.2 מ״ג 146.0 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״ג
אשלגן 117.5 מ״ג 1410.4 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (5)

    Avatar
    ריקי פז

    אפשר לוותר על האורז או לשים במקומו משהו יותר בריא?

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody