
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים16
מצרכים
קבב
-
1/2 ק"ג עוף טחון
-
1 כוס אורז לבן מבושל
-
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 בצל גדולקצוץ ממש דק
-
1 בצל בינוניחתוך לרבעים לצלייה עם הקבבונים
סלט
הגשה
-
2 כפות טחינה מוכנה
-
1 כפית גדושה סילאן
-
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
- מכינים את הקבבים: מערבבים את כל הרכיבים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצרים קציצות פחוסות ומניחים על מחבת גריל / גריל או גריל נינג׳ה (במידה ואתם משתמשים בגריל נינג’ה אין צורך לשמן את המכשיר או את הקבב כלל) - מי שרוצה יכול להוסיף לתערובת צמחי תבלין, פלפלים חריפים וכו’. בקבב - השמיים הם הגבול.
- צולים את הקבבונים כמה דקות מכל צד עד שהם משחימים.
- צולים את רבעי הבצל על הגריל עד לקבלת חריכה.
- מכינים סלט צבעוני: חותכים את הירקות, מערבבים בקערה ומתבלים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מגישים: בקערה שטוחה מניחים את הטחינה, מעל את הסלט ואת הקבבים. מזלפים מעל סילאן ושמן זית, מניחים את רבעי הבצל החרוכים (אפשר גם לקשט עם קצת פטזרוזיליה טרייה) ומגישים!
קבב עוף מושלם ללא גלוטן ללא ביצים וללא שמן. צילום: משה שגב
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
בשיתוף עם Ninja
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
16
מנות
קלוריות
66.1
קק״ל
1057.2
קק״ל
פחמימות
5.7
גרם
90.6
גרם
שומן
4.2
גרם
66.7
גרם
נתרן
133.2
מ״ג
2131.0
מ״ג
חלבון
1.1
גרם
17.9
גרם
סיבים תזונתיים
1.1
גרם
17.8
גרם
שומן רווי
0.6
גרם
9.6
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.4
מ״ג
סידן
10.9
מ״ג
174.6
מ״ג
ברזל
0.3
מ״ג
4.4
מ״ג
אשלגן
101.2
מ״ג
1618.7
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
1.9
מ״ג
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בריאה
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת גורמה
- ארוחת שישי בערב
- בשר
- יום העצמאות
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מתכוני חגים
- מתכוני עוף
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לפסח
- נינג'ה גריל
- סלטים
- סלטים קרים
- עולם ה- NINJA
- פיקניק
תגובות (5)
אפשר לוותר על האורז או לשים במקומו משהו יותר בריא?