עוף טוב - מהמשק לצלחת

קדירת עוף מושלמת: עוף ברוטב סילאן, יין ורוזמרין

עוף בתנור עם טעמים מעודנים של יין לבן ורוזמרין. עם פטריות וראשי שום נימוחים ומפתיעים שכולם יריבו עליהם ומתיקות עשירה של סילאן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  2. מחממים בסיר כבד את שמן הזית, מוסיפים את השום הקצוץ והרוזמרין ומטגנים כשתי דקות.
  3. מוסיפים את חלקי העוף ומשחימים אותם מכל הצדדים.

    עוף נכנס למחבת על כיריים
    מוסיפים את חלקי העוף

  4. מוסיפים את הפטריות ומטגנים מעט.

    עוף ופטריות בסיר
    מטגנים את הפטריות עם העוף

  5. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הסילאן ואת היין הלבן ומביאים לרתיחה.
    סילאן נוסף לסיר עם העוף והפטריות
    מוסיפים את הסילאן

    יין לבן נוסף לסיר
    מוסיפים את היין הלבן

  6. מכסים את הסיר ומבשלים בערך שעה וחצי עד שהעוף מתרכך והרוטב מסמיך.
  7. עורכים בתבנית תנור את חלקי העוף על הפטריות ומניחים את ראשי השום במיקומים אסטרטגיים.
  8. מכניסים את התבנית לתנור למשך 10-15 דקות עד שהעוף מקבל גוון שזוף ועמוק.
  9. מגישים עם אורז לבן או תוספת אחרת.
    עוף בסילאן
    עוף בסילאן. יאמי!

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 725.9 קק״ל 2903.8 קק״ל
פחמימות 329.8 גרם 1319.0 גרם
שומן 316.0 גרם 1263.9 גרם
נתרן 508.5 מ״ג 2033.8 מ״ג
חלבון 300.2 גרם 1200.8 גרם
סיבים תזונתיים 298.4 גרם 1193.6 גרם
שומן רווי 300.0 גרם 1200.1 גרם
כולסטרול 297.5 מ״ג 1190.0 מ״ג
סידן 401.8 מ״ג 1607.4 מ״ג
ברזל 299.2 מ״ג 1196.9 מ״ג
אשלגן 778.2 מ״ג 3112.7 מ״ג
אבץ 298.0 מ״ג 1191.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (17)

Avatar

הצג עוד