טיפ מקרר Hisense
את הקוסקוס אפשר לשמור בקופסה אטומה עד ארבעה ימים, ללא חשש שיתקלקל או יתייבש.
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 701 | כמות מנות 6 |
---|
את הקוסקוס אפשר לשמור בקופסה אטומה עד ארבעה ימים, ללא חשש שיתקלקל או יתייבש.
תודה על המתכון! שתי שאלות בבקשה- פה מוכרים או סמולינה דקה, או סמולינה ‘גסה’ (coarse), באיזו מומלץ להשתמש?להכנת חצי מהכמות- האם משכי הזמן במיקרו נשארים אותו דבר?תודה מראש!
היי, סמולינה דקה 🙂 זמני ה”בישול” לא משתנים
אשמח לדעת כמות לקילו סולת
היי אתי, כוס סולת היא 200 גרם, כך שצריך 5 כוסות סולת, 5 כוסות מים וכמעט כוס אחת של שמן קנולה
יצא מעולה . מהיר וטעים
משמח לקרוא, אביבה!
אביבה, תודה רבה לך על המתכון! האם אפשר להשתנש גם בשמן זית, שמן חמניות, או כל שמן אחר?
היי לובה, אם לא קנולה, עדיף שמן זית