טופו עדשים אדומות
יש טופו סויה, יש טופו חומוס ויש גם טופו מעדשים אדומות - מתכון קל וטעים של טופו עדשים אדומות ביתי שמכינים בנינג'ה גריל בתיבול פפריקה
יש טופו סויה, יש טופו חומוס ויש גם טופו מעדשים אדומות - מתכון קל וטעים של טופו עדשים אדומות ביתי שמכינים בנינג'ה גריל בתיבול פפריקה
- Studio R.Y
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 267.8 קק״ל 535.5 קק״לפחמימות 48.3 גרם 96.7 גרםשומן 0.9 גרם 1.8 גרםנתרן 782.6 מ״ג 1565.3 מ״גחלבון 18.7 גרם 37.3 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 16.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.6 מ״ג 7.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.5 מ״ג 1.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות268
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 267.8 קק״ל 535.5 קק״לפחמימות 48.3 גרם 96.7 גרםשומן 0.9 גרם 1.8 גרםנתרן 782.6 מ״ג 1565.3 מ״גחלבון 18.7 גרם 37.3 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 16.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.6 מ״ג 7.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.5 מ״ג 1.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 268 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3/4 כוס עדשים אדומות
-
1 1/2 כוסות מים רותחיםלהשריית וטחינת העדשים
-
1 1/2 כוסות מיםבטמפרטורת החדר, לבישול הטופו
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1 חופן טימין טרי
אופן הכנה
- שמים את העדשים האדומות עם המים הרותחים במעבד מזון של נינג׳ה ונותנים לזה לנוח למשך כ-15 דקות.
- טוחנים את העדשים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד ללא גושים.
- מעבירים למחבת נינג’ה פוסיבול ומבשלים עם המים בטמפרטורת החדר, על אש בינונית, עד שהמסה מסמיכה. יוצקים לכלי אטום ומעבירים למקרר להתייצבות למשך 3-4 שעות.
- מוציאים, חותכים לקוביות, מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במעט מלח, פלפל ופפריקה ומעבירים לנינג’ה גריל לתכנית בישול באוויר, למשך כ-20 דקות בחום של 180 מעלות.
- מוציאים, מקשטים במעט טימין ומגישים (מומלץ להגיש עם מתבל כלשהו). בתאבון.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
אופן הכנה
- שמים את העדשים האדומות עם המים הרותחים במעבד מזון של נינג׳ה ונותנים לזה לנוח למשך כ-15 דקות.
- טוחנים את העדשים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד ללא גושים.
- מעבירים למחבת נינג’ה פוסיבול ומבשלים עם המים בטמפרטורת החדר, על אש בינונית, עד שהמסה מסמיכה. יוצקים לכלי אטום ומעבירים למקרר להתייצבות למשך 3-4 שעות.
- מוציאים, חותכים לקוביות, מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במעט מלח, פלפל ופפריקה ומעבירים לנינג’ה גריל לתכנית בישול באוויר, למשך כ-20 דקות בחום של 180 מעלות.
- מוציאים, מקשטים במעט טימין ומגישים (מומלץ להגיש עם מתבל כלשהו). בתאבון.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן