קוקילידה ביתית

אור בן אוליאל מלמד כיצד להכין את אחד מקינוחי הקיץ הכי טעימים שיש: קוקילידה ביתית. שתי עוגיות שוקולד רכות במיוחד עם מלית של הגלידה האהובה עליכם
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

עוגיות

דיסקיות גלידה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה בינונית מערבבים אבקת סוכר, אבקת קקאו ומלח. מוסיפים חלבונים וביצה וטורפים היטב לתערובת חלקה וצמיגית. אם התערובת נוזלית מידי אפשר להוסיף אבקת סוכר בהדרגה.
  3. מפזרים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה כפות מהבלילה במרווחים של כ-2 ס״מ זו מזו.
  4. אופים כ-15 דקות, מוציאים ומצננים לחלוטין.
  5. מכינים את דיסקיות הגלידה: משטחים את הגלידה בין שני ניירות אפייה לעובי של 1 ס״מ, מקפיאים.
  6. מוציאים מהמקפיא ובעזרת כוס או חותכן חותכים את הגלידה לדיסקיות.
  7. מניחים דיסקית גלידה בין שתי עוגיות ושומרים במקפיא עד להגשה.

הערות

  • ניתן להכין בגרסה פרווה ע״י שימוש בגלידה צמחית

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 326.2 קק״ל 1956.9 קק״ל
פחמימות 2.5 גרם 15.3 גרם
שומן 1.7 גרם 10.3 גרם
נתרן 518.9 מ״ג 3113.3 מ״ג
חלבון 2.0 גרם 12.2 גרם
סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.1 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 5.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 14.1 מ״ג 84.5 מ״ג
ברזל 1.4 מ״ג 8.4 מ״ג
אשלגן 156.3 מ״ג 937.6 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody