קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים

קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים זה עוגיות גדולות ומושחתות בסגנון אמריקאי. לגיוון, אפשר להחליף את הצימוקים בחמוציות מיובשות או לשלב מעט שוקולד צ'יפס
קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים זה עוגיות גדולות ומושחתות בסגנון אמריקאי. לגיוון, אפשר להחליף את הצימוקים בחמוציות מיובשות או לשלב מעט שוקולד צ'יפס
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    190
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 189.8 קק״ל 5694.5 קק״ל
    פחמימות 33.8 גרם 1013.7 גרם
    שומן 7.3 גרם 218.1 גרם
    נתרן 66.3 מ״ג 1989.0 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 98.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 103.6 גרם
    כולסטרול 36.1 מ״ג 1082.8 מ״ג
    סידן 9.6 מ״ג 287.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 59.3 מ״ג 1780.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    190
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 189.8 קק״ל 5694.5 קק״ל
    פחמימות 33.8 גרם 1013.7 גרם
    שומן 7.3 גרם 218.1 גרם
    נתרן 66.3 מ״ג 1989.0 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 98.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 3.5 גרם 103.6 גרם
    כולסטרול 36.1 מ״ג 1082.8 מ״ג
    סידן 9.6 מ״ג 287.6 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 8.1 מ״ג
    אשלגן 59.3 מ״ג 1780.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית.
  2. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים קמח, מלח, סודה וקינמון ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת.
  4. מוסיפים שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד של התוספות.
  5. בעזרת כף גלידה קפיצית יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם אין לכם כף גלידה קפיצית - מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג.
  6. אופים בחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את מרקם העוגיות ותקשה אותן. הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוקי`ס גרנולה צימוקים ואגוזים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות