קטנות וחצופות: מיני סופגניות וניל מהירות!

מיני סופגניות וניל מהירות שמכינים בקלי קלות עם אשל וממלאים בקצפת וניל קלילה. הבעיה היחידה היא שאי אפשר להפסיק לזלול אותן!
מיני סופגניות וניל מהירות שמכינים בקלי קלות עם אשל וממלאים בקצפת וניל קלילה. הבעיה היחידה היא שאי אפשר להפסיק לזלול אותן!
  • לירון אזולאי
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    68
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 68.1 קק״ל 2041.7 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 184.6 גרם
    שומן 3.9 גרם 117.1 גרם
    נתרן 17.7 מ״ג 531.6 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 41.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 66.4 גרם
    כולסטרול 20.5 מ״ג 614.2 מ״ג
    סידן 15.2 מ״ג 456.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 18.9 מ״ג 567.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    68
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 68.1 קק״ל 2041.7 קק״ל
    פחמימות 6.2 גרם 184.6 גרם
    שומן 3.9 גרם 117.1 גרם
    נתרן 17.7 מ״ג 531.6 מ״ג
    חלבון 1.4 גרם 41.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 66.4 גרם
    כולסטרול 20.5 מ״ג 614.2 מ״ג
    סידן 15.2 מ״ג 456.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 18.9 מ״ג 567.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סופגניות
לירון אזולאי
X

14 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. ראשית, מחממים את השמן לטיגון עמוק.
  2. בינתיים, מכניסים לקערה את כל המרכיבים, מלבד הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את הקמח בהדרגתיות ומערבבים לבלילה אחידה ללא גושים כלל.
  4. כעת מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים היטב.
  5. כשהשמן רותח, יוצקים בעזרת כף או כף גלידה, כדורי בלילה לתוך השמן ומטגנים במשך 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
  6. מעבירים את הסופגניות לנייר סופג ומתחילים להכין את הקצפת.
  7. מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג ותמצית הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.
  8. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר או למזרק וממלאים את הסופגניות.
  9. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קטנות וחצופות: מיני סופגניות וניל מהירות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    רעיה

    היי במה אני יכולה להמי ראת האשל?

      Avatar
      מערכת Foody

      יוגורט

קטגוריות

אביזרים

טכניקות