-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 219.0 קק״ל 876.1 קק״לפחמימות 5.2 גרם 20.8 גרםשומן 14.9 גרם 59.6 גרםנתרן 49.6 מ״ג 198.3 מ״גחלבון 16.6 גרם 66.5 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 8.0 גרם 32.2 גרםכולסטרול 38.7 מ״ג 154.8 מ״גסידן 4.3 מ״ג 17.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 38.0 מ״ג 151.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות219
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 219.0 קק״ל 876.1 קק״לפחמימות 5.2 גרם 20.8 גרםשומן 14.9 גרם 59.6 גרםנתרן 49.6 מ״ג 198.3 מ״גחלבון 16.6 גרם 66.5 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.6 גרםשומן רווי 8.0 גרם 32.2 גרםכולסטרול 38.7 מ״ג 154.8 מ״גסידן 4.3 מ״ג 17.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 38.0 מ״ג 151.9 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״גסגור
איזה מתכון מושלם לפתיחת סעודה אסייתית מהסרטים! קבלו מתכון מנצח של שיפודי נשנושי דפי אורז במילוי מגוון ירקות או גבינת מוצרלה נמתחת שכולם ירצו לאכול מהם עוד ועוד! כזו מנה טעימה ומפתיעה לא טעמתם מעולם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 219 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
דפי אורז
-
12 יחידות דפי אורז מרובעיםמזרח מערב
מילוי גבינה
-
12 יחידות אצבע מוצרלהחצויות
רוטב
-
2 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
1 כפית אבקת צ’ילי
-
3 כפות מיריןמזרח מערב
-
1 כף שומשוםמזרח מערב
-
מזרח מערב
-
1/4 כוס מים
הגשה
-
קצוצה
-
גרוסים
-
מזרח מערב
אופן הכנה
- גוזרים בעזרת מספריים את דפי האורז באמצע כך שייווצרו שתי רצועות מכל דף אורז.
- טובלים כל רצועה במים למשך דקה, עד שדף האורז מעט מתרכך, ומניחים על משטח העבודה.
- מילוי הירקות: מניחים את עלי הכוסברה לאורך דף האורז, מניחים בקצה מעט מהכרוב והגזר ומגלגלים את הדף לרולדה. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי האורז.
- מילוי הגבינה: מניחים בקצה דף האורז חצי אצבע מוצרלה ומגלגלים את הדף לרולדה שעוטפת את כל הגבינה. מועכים בעזרת האצבעות את הקצוות של דפי האורז כדי שהגבינה לא תנזל בזמן הטיגון.
- משפדים על יקיטורי (שיפודים קטנים) שלוש רולדות של דפי אורז.
- מכינים את הרוטב: מוסיפים למחבת את כל המרכיבים של הרוטב ומערבבים בעזרת מרית.
- מוסיפים את שיפודי היקיטורי למחבת, מטגנים אותם ברוטב משני הצדדים במשך 2 דקות ומגישים.
אופן הכנה
- גוזרים בעזרת מספריים את דפי האורז באמצע כך שייווצרו שתי רצועות מכל דף אורז.
- טובלים כל רצועה במים למשך דקה, עד שדף האורז מעט מתרכך, ומניחים על משטח העבודה.
- מילוי הירקות: מניחים את עלי הכוסברה לאורך דף האורז, מניחים בקצה מעט מהכרוב והגזר ומגלגלים את הדף לרולדה. חוזרים על הפעולה עם יתר דפי האורז.
- מילוי הגבינה: מניחים בקצה דף האורז חצי אצבע מוצרלה ומגלגלים את הדף לרולדה שעוטפת את כל הגבינה. מועכים בעזרת האצבעות את הקצוות של דפי האורז כדי שהגבינה לא תנזל בזמן הטיגון.
- משפדים על יקיטורי (שיפודים קטנים) שלוש רולדות של דפי אורז.
- מכינים את הרוטב: מוסיפים למחבת את כל המרכיבים של הרוטב ומערבבים בעזרת מרית.
- מוסיפים את שיפודי היקיטורי למחבת, מטגנים אותם ברוטב משני הצדדים במשך 2 דקות ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן