קרמבו קראנץ’ פיסטוק משגע עם הפתעה בפנים!

הגרסה הביתית והמושלמת של שרית נובק לקרמבו קראנץ' פיסטוק מטריף עם גלידה, ליבת פיסטוק וציפוי שוקולד לבן מהמם
הגרסה הביתית והמושלמת של שרית נובק לקרמבו קראנץ' פיסטוק מטריף עם גלידה, ליבת פיסטוק וציפוי שוקולד לבן מהמם
  • שרית נובק
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 7 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    554
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 553.5 קק״ל 6642.4 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 373.6 גרם
    שומן 40.6 גרם 487.4 גרם
    נתרן 175.9 מ״ג 2110.8 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 87.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 18.6 גרם 223.6 גרם
    כולסטרול 28.5 מ״ג 341.8 מ״ג
    סידן 80.4 מ״ג 964.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 125.6 מ״ג 1507.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 7 שעות ו-35 דק׳
  • קלוריות
    554
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 553.5 קק״ל 6642.4 קק״ל
    פחמימות 31.1 גרם 373.6 גרם
    שומן 40.6 גרם 487.4 גרם
    נתרן 175.9 מ״ג 2110.8 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 87.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 18.6 גרם 223.6 גרם
    כולסטרול 28.5 מ״ג 341.8 מ״ג
    סידן 80.4 מ״ג 964.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 125.6 מ״ג 1507.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור

קרמבו זה קינוח שמבשר חורף. בדרך כלל הוא מורכב מעוגיה, תלולית מרנג וציפוי שוקולד. שרית נובק מכינה גרסה ביתית משודרגת בה גלידת פיסטוק עם לב פיסטוק מרוכז מחליפה את המרנג הפשוט וטובלת אותה בציפוי שוקולד לבן בטעם פיסטוק עם שברי פיסטוקים להשלמת ביס מושלם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות בסיס

מילוי פיסטוק


אופן הכנה

  1. מכינים את הבסיס: מעבדים במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון את החמאה, הקמח, אבקת הסוכר, השקדים והמלח לתערובת פירורית. מוסיפים את הביצה ומעבדים לכדור בצק.
  2. מרדדים את הבצק דק בין שני ניירות אפייה ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
  3. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  4. מוציאים את הבצק מהמקפיא וקורצים עיגולים בקוטר 7-8 ס”מ. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 12 דקות עד שהעוגיות משחימות. מוציאים מהתנור ומצננים.
  5. מכינים את מילוי הפיסטוק: מערבבים בקערה את חמאת הפיסטוק, הפיסטוקים הטחונים והמלח ומעבירים לשקית זילוף.
  6. מכינים את הגלידה: מקציפים בקערה את השמנת, גבינת השמנת ארלה ופודינג הווניל לקרם יציב. מוסיפים את חמאת/מחית הפיסטוק והחלב המרוכז ומערבבים היטב. מעבירים לשקית זילוף.
  7. מזלפים מעל העוגיות תלוליות מהגלידה בצורה של קרמבו. מזלפים לתוך התלוליות את מלית הפיסטוק. מעבירים למקפיא להתייצבות של 6 שעות.
  8. מכינים את הציפוי: ממיסים בקערה במיקרוגל או על באן מרי את השוקולד הלבן וחמאת הקקאו. מוסיפים את השמן וחמאת הפיסטוק ומערבבים לתערובת אחידה.
  9. מוציאים את הקרמבואים מהמקפיא וטובלים בציפוי. מפזרים מעל פיסטוקים קצוצים ומניחים להתייצבות. שומרים במקרר.
קרמבו קראנץ' פיסטוק2
קרמבו קראנץ’ פיסטוק. צילום: שרית נובק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות