קינוח טפיוקה עם קרם קוקוס ופירות טרופיים

שי- לי ליפא תלמד אתכם איך להכין קינוח טפיוקה מרענן וקליל עם פירות טריים. מתאים גם לטבעוניים ולרגישים לגלוטן וללקטוז או בקיצור - לכולם!
שי- לי ליפא תלמד אתכם איך להכין קינוח טפיוקה מרענן וקליל עם פירות טריים. מתאים גם לטבעוניים ולרגישים לגלוטן וללקטוז או בקיצור - לכולם!
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
203 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    166
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.5 קק״ל 993.0 קק״ל
    פחמימות 40.5 גרם 242.9 גרם
    שומן 0.8 גרם 5.0 גרם
    נתרן 1.8 מ״ג 10.7 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 7.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 14.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 138.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 210.3 מ״ג 1262.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    166
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.5 קק״ל 993.0 קק״ל
    פחמימות 40.5 גרם 242.9 גרם
    שומן 0.8 גרם 5.0 גרם
    נתרן 1.8 מ״ג 10.7 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 7.5 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 14.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 1.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 138.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 210.3 מ״ג 1262.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
שי-לי ליפא
X

203 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מביאים לרתיחה טפיוקה, סוכר ומים בסיר בינוני, תוך כדי בחישה.
  2. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות ללא כיסוי, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהתערובת שקופה וסמיכה (אם יש גושים מפוררים בעזרת הכף).
  3. מוסיפים קרם קוקוס ומערבבים היטב.
  4. מעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
  5. חותכים את המנגו והאננס לקוביות.
  6. מעבירים את תערובת הטפיוקה לכוסות הגשה ומפזרים קוביות מנגו, אננס ושבבי קוקוס.

הערות

  • ניתן לגוון עם הפירות שמוסיפים לטפיוקה
  • ניתן להפחית את כמות הסוכר ולהוסיף פירות מתוקים כמו מנגו, ליצ'י וכדומה

tip

טיפ מקרר Hisense

פירות וירקות חיים טוב יותר בנפרד. כדי לשמור על טריות הירקות, אחסנו במקרר במגירה הייעודית לאחסון ירקות. אורך החיים שלהם יעלה משמעותית אם יאוחסנו בנפרד אחד מהשני.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח טפיוקה עם קרם קוקוס ופירות טרופיים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (27)

Avatar

    Avatar
    רחל עדות

    כמה זמן נשמר במקרר לאחר ההכנה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רחל. הטפיוקה נשמרת כשבוע במקרר.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שיר, כן, רצוי מאוד לקרר במשך כמה שעות להתייצבות וקירור מלא

    Avatar
    אורן

    זה ממש סמיך ושומני למה זה יוצא לי ככה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אורן. בטפיוקה יש הרבה מאוד עמילן, שמסמיך את המנה. השומן מגיע מהשמן קוקוס. כדי לאזן את השומניות אפשר להוסיף נוזל קוקוס, וזה אמור לפתור את הבעיה. תוסיף נוזל תוך כדי הכנה עד שתגיע למרקם הרצוי.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות