קינוח כוסות טעים בטירוף: עם קרם גבינה, פירורי לוטוס ותותים!
קינוח כוסות מהמם של קרם גבינה, פירורי לוטוס ותותים טריים. כמה פשוט ככה קולע בול. והבונוס? בזמן קצר תוכלו להכין כמות יפה ואפילו להקפיא!
קינוח כוסות מהמם של קרם גבינה, פירורי לוטוס ותותים טריים. כמה פשוט ככה קולע בול. והבונוס? בזמן קצר תוכלו להכין כמות יפה ואפילו להקפיא!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 490.4 קק״ל 2942.3 קק״לפחמימות 33.2 גרם 199.4 גרםשומן 33.2 גרם 199.1 גרםנתרן 94.2 מ״ג 565.4 מ״גחלבון 4.3 גרם 25.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 5.0 גרםשומן רווי 16.3 גרם 97.6 גרםכולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 22.4 מ״ג 134.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 64.6 מ״ג 387.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-20 דק׳
-
קלוריות490
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 490.4 קק״ל 2942.3 קק״לפחמימות 33.2 גרם 199.4 גרםשומן 33.2 גרם 199.1 גרםנתרן 94.2 מ״ג 565.4 מ״גחלבון 4.3 גרם 25.9 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 5.0 גרםשומן רווי 16.3 גרם 97.6 גרםכולסטרול 17.9 מ״ג 107.5 מ״גסידן 22.4 מ״ג 134.4 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 64.6 מ״ג 387.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״גסגור
קינוח כוסות שפשוט אי אפשר לסרב לו, ובינינו – מה יכול להיות רע בקרם גבינה, תותים ופירורי לוטוס? הכל מושלם פה. מרכיבים בזריזות את השכבות, מצננים ומגישים. והכי טוב זה שאת הקינוח הזה ניתן להכין מראש ואפילו להקפיא אם רוצים, רק זכרו לקשט בתותים טריים בסוף!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-20 דק׳ | קלוריות 490 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
2כוסות או 220 גרם עוגיות לוטוסמרוסקות לפירורים
-
50 גרם חמאהמומסת
קרם גבינה
-
2 קופסאות גבינת סימפוניה בטעם טבעי
-
1 1/2מיכלים או 375 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1קופסה או 80 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 סלסילה תותיםשטופים ופרוסים (שמרו כמה בצד לקישוט)
אופן הכנה
- מערבבים את החמאה המומסת עם פירורי העוגיות.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, מקציפים את הגבינה עם השמנת, הפודינג ואבקת הסוכר, עד לקבלת קרם חלק ויציב.
- בכוסות הגשה מפזרים 2 כפות מתערובת הפירורים ומהדקים מעט בעזרת כף.
- מעבירים את קרם הגבינה לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים מעל הפירורים.
- פורסים את התותים לעיגולים ומסדרים שכבה של פרוסות תותים מעל הגבינה.
- חוזרים על פעולת ההרכבה: פירורים, שכבת גבינה ותותים עד לסיום התערובת.
- עד כאן ניתן להכין מראש את הקינוח, ולהקפיא.
- מקשטים מעל בתותים חתוכים לרבעים, ובפירות יער נוספים אם אוהבים ובעלי נענע.
- מצננים היטב כשעתיים לפחות, ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים את החמאה המומסת עם פירורי העוגיות.
- בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, מקציפים את הגבינה עם השמנת, הפודינג ואבקת הסוכר, עד לקבלת קרם חלק ויציב.
- בכוסות הגשה מפזרים 2 כפות מתערובת הפירורים ומהדקים מעט בעזרת כף.
- מעבירים את קרם הגבינה לשק זילוף עם צנתר כוכב ומזלפים מעל הפירורים.
- פורסים את התותים לעיגולים ומסדרים שכבה של פרוסות תותים מעל הגבינה.
- חוזרים על פעולת ההרכבה: פירורים, שכבת גבינה ותותים עד לסיום התערובת.
- עד כאן ניתן להכין מראש את הקינוח, ולהקפיא.
- מקשטים מעל בתותים חתוכים לרבעים, ובפירות יער נוספים אם אוהבים ובעלי נענע.
- מצננים היטב כשעתיים לפחות, ומגישים.
הערות
- אפשר לקשט בכל פרי יער שאוהבים.
@foody_il לא חולקת עם אף אחד: קינוח כוסות אישי קל להכנה! #קינוח #שוקולד #strawberry #recipe #מתכון ♬ original sound - Foody פודי
הערות
- אפשר לקשט בכל פרי יער שאוהבים.
בשיתוף עם סימפוניה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מתכונים מעולים