קיפוד לחם גבינות לאירוח מושלם

מחפשים מנה קלה להכנה שתקצור מלא מחמאות באירוח הבא שלכם? קיפוד לחם גבינות מושלם לאירוח – מנה מרשימה ומגרה שכל אחד יאהב. בוצעים חתיכה ומתענגים ביחד
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    6

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. ממיסים את החמאה במיקרוגל במשך 30 שניות.
  3. מגרדים את שני סוגי הגבינות בפומפייה. קוצצים את הבצל הירוק לרצועות דקות.
  4. בעזרת סכין לחם משוננת חותכים 3 חתכי רוחב בכיכר, אך לא חיתוך סופי, כך שמשאירים 1 ס”מ בתחתית - הפרוסות נשארות מחוברות לתחתית. מבצעים 3 חתכי אורך באופן דומה - נוצרת רשת של קוביות לחם שמחוברות לתחתית, בעוד הכיכר נשארת עגולה.
  5. מניחים את הכיכר על התבנית ומברישים את קוביות הלחם בחמאה. מומלץ להבריש גם את החלק הפנימי (הרך של הלחם). מורחים את האריסה בין קוביות הלחם.
  6. מפזרים בין קוביות הלחם את הגבינות והבצל הירוק.
  7. אופים כ-20 דקות, או עד שהגבינות נמסות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 416.6 קק״ל 1666.2 קק״ל
פחמימות 6.4 גרם 25.8 גרם
שומן 36.1 גרם 144.3 גרם
נתרן 440.1 מ״ג 1760.4 מ״ג
חלבון 20.2 גרם 80.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 2.0 גרם
שומן רווי 20.9 גרם 83.4 גרם
כולסטרול 98.7 מ״ג 394.6 מ״ג
סידן 479.7 מ״ג 1919.0 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
אשלגן 129.8 מ״ג 519.2 מ״ג
אבץ 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody