קיש בצל וגבינת עיזים בתבניות אישיות

מחפשים פתרון מהיר וקל לארוחת ערב? שי-לי ליפא מכינה קיש בצל מוקרמל וגבינת עיזים בתבניות אישיות שכל המשפחה תאהב
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  3. חותכים את הבצל לעיגולים בעובי 1 ו-1/2 ס”מ. חותכים את הגבינה לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  4. מכינים את הבצל המקורמל: מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את היין, הסילאן, שמן הזית והחומץ הבלסמי, מערבבים ומביאים לרתיחה. מניחים את עיגולי הבצל ומבשלים כ-5 דקות עד שהנוזל מסמיך (לא הופכים את הבצלים כדי שלא יתפרקו). מצננים היטב.
  5. פורסים את הבצק על משטח העבודה, קורצים עיגולים בקוטר 10 ס”מ ומניחים בתבנית.
  6. מניחים עיגול בצל מקורמל במרכז הבצק, כשצידו המזוגג כלפי מעלה. מתבלים במעט מלח ופלפל ומפזרים את גבינת העיזים ומעט עלי התימין.
  7. אופים כ-20 דקות עד שהטארטים זהובים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 282.8 קק״ל 2262.7 קק״ל
פחמימות 51.7 גרם 413.4 גרם
שומן 9.2 גרם 73.6 גרם
נתרן 396.6 מ״ג 3173.1 מ״ג
חלבון 6.2 גרם 49.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 17.2 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 3.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 28.7 מ״ג 229.7 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 22.1 מ״ג
אשלגן 221.6 מ״ג 1773.0 מ״ג
אבץ 0.7 מ״ג 5.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody