סנו רקע

קיש גבינה ואגסים עם טוויסט מלוח בקלי קלות

באנו להרשים: קיש גבינה ואגסים עם טוויסט מלוח בקלי קלות. הסוד הוא בבצק פריך איכותי ומוכן לאפייה, אגסים טריים וגבינה עשירה בטעם
באנו להרשים: קיש גבינה ואגסים עם טוויסט מלוח בקלי קלות. הסוד הוא בבצק פריך איכותי ומוכן לאפייה, אגסים טריים וגבינה עשירה בטעם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 2 דק׳
  • קלוריות
    5971
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5971.3 קק״ל 5971.3 קק״ל
    פחמימות 1285.5 גרם 1285.5 גרם
    שומן 1114.8 גרם 1114.8 גרם
    נתרן 12716.4 מ״ג 12716.4 מ״ג
    חלבון 983.7 גרם 983.7 גרם
    סיבים תזונתיים 821.1 גרם 821.1 גרם
    שומן רווי 1006.3 גרם 1006.3 גרם
    כולסטרול 1127.4 מ״ג 1127.4 מ״ג
    סידן 3111.4 מ״ג 3111.4 מ״ג
    ברזל 823.0 מ״ג 823.0 מ״ג
    אשלגן 1654.1 מ״ג 1654.1 מ״ג
    אבץ 829.5 מ״ג 829.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 2 דק׳
  • קלוריות
    5971
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5971.3 קק״ל 5971.3 קק״ל
    פחמימות 1285.5 גרם 1285.5 גרם
    שומן 1114.8 גרם 1114.8 גרם
    נתרן 12716.4 מ״ג 12716.4 מ״ג
    חלבון 983.7 גרם 983.7 גרם
    סיבים תזונתיים 821.1 גרם 821.1 גרם
    שומן רווי 1006.3 גרם 1006.3 גרם
    כולסטרול 1127.4 מ״ג 1127.4 מ״ג
    סידן 3111.4 מ״ג 3111.4 מ״ג
    ברזל 823.0 מ״ג 823.0 מ״ג
    אשלגן 1654.1 מ״ג 1654.1 מ״ג
    אבץ 829.5 מ״ג 829.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בסיס

מלית


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מרפדים את התבנית בשכבת בבצק פריך. במידת הצורך חותכים ומחברים אותו כדי שכל התבנית תהיה מרופדת.
  3. מעבירים את התבנית עם הבצק למקרר.
  4. מכינים את המלית: בקערה גדולה טורפים את הביצים, החלב והקורנפלור לתערובת אחידה. מוסיפים את הקוטג’, הגבינה הכחולה והתבלינים ומערבבים היטב.

    פאי אגסים וגבינות סנו סושי 2
    מכינים את המלית. צילום: שי נייבורג

  5. יוצקים את המסה מעל הקלתית המקוררת ומיישרים.

    פאי אגסים וגבינות סנו סושי 4
    יוצקים את מסת הגבינות על הקלתית. צילום: שי נייבורג

  6. מסדרים את האגסים בעיגול עם החתך כלפי מעלה.

    פאי אגסים וגבינות סנו סושי 3
    מסדרים את האגסים עם החתך כלפי מעלה. צילום: שי נייבורג

  7. אופים את הקיש במשך כ-80-90 דקות או עד שהבצק מזהיב והמלית מתייצבת ומזהיבה.
  8. מצננים, חותכים ומגישים על סנו סושי - צלחות מקנה סוכר טבעי
פאי אגסים וגבינות סנו סושי 5
חותכים ומגישים. צילום: שי נייבורג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קיש גבינה ואגסים עם טוויסט מלוח בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות