רון יוחננוב מגיש – קיש גבינות ללא טעויות!

עם קיש גבינות אי אפשר לטעות. קיש קלאסי ונימוח עם טוויסט של גבינת קשקבל וגבינה כחולה. מתאים לכל ארוחה, חגיגית או יומיומית, בוקר, צהריים או ערב
עם קיש גבינות אי אפשר לטעות. קיש קלאסי ונימוח עם טוויסט של גבינת קשקבל וגבינה כחולה. מתאים לכל ארוחה, חגיגית או יומיומית, בוקר, צהריים או ערב
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 2.5]

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    2322
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2322.2 קק״ל 4644.4 קק״ל
    פחמימות 134.2 גרם 268.4 גרם
    שומן 169.6 גרם 339.3 גרם
    נתרן 3314.5 מ״ג 6629.1 מ״ג
    חלבון 67.4 גרם 134.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 99.6 גרם 199.1 גרם
    כולסטרול 885.3 מ״ג 1770.6 מ״ג
    סידן 796.4 מ״ג 1592.8 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 498.5 מ״ג 997.1 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    2322
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2322.2 קק״ל 4644.4 קק״ל
    פחמימות 134.2 גרם 268.4 גרם
    שומן 169.6 גרם 339.3 גרם
    נתרן 3314.5 מ״ג 6629.1 מ״ג
    חלבון 67.4 גרם 134.9 גרם
    סיבים תזונתיים 4.6 גרם 9.2 גרם
    שומן רווי 99.6 גרם 199.1 גרם
    כולסטרול 885.3 מ״ג 1770.6 מ״ג
    סידן 796.4 מ״ג 1592.8 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 498.5 מ״ג 997.1 מ״ג
    אבץ 6.3 מ״ג 12.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

רויאל

מילוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מניחים את המצרכים למעט המים ומפעילים בפולסים קצרים עד שמתגבש בצק פירורי. אם צריך מוסיפים מעט מים בהדרגה.
  3. מעבירים את הבצק בין 2 ניירות אפייה, מרדדים ומכניסים להקפאה.
  4. מוציאים את הבצק הקפוא וקורצים ממנו בגודל תבנית הקיש ומרפדים היטב. שימו לב. בלי אפייה עיוורת.
  5. מערבבים בקערה את המצרכים לרויאל עד לקבלת בלילה אחידה.
  6. מניחים את הגבינות מעל הבסיס, שופכים מעל את הרויאל. ניתן לקשט בעגבניות ובזיליקום טרי.
  7. אופים בתנור כ-40 דקות או עד הזהבה. מגישים חם.
    קיש פטריות רון יוחננוב 1
    מי הזיז את החתיכה שלי? צילום: שניר גואטה

     

    לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רון יוחננוב מגיש – קיש גבינות ללא טעויות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות