רון יוחננוב מגיש – קיש גבינות ללא טעויות!

עם קיש גבינות אי אפשר לטעות. קיש קלאסי ונימוח עם טוויסט של גבינת קשקבל וגבינה כחולה. מתאים לכל ארוחה, חגיגית או יומיומית, בוקר, צהריים או ערב
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

בצק

רויאל

מילוי

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון מניחים את המצרכים למעט המים ומפעילים בפולסים קצרים עד שמתגבש בצק פירורי. אם צריך מוסיפים מעט מים בהדרגה.
  3. מעבירים את הבצק בין 2 ניירות אפייה, מרדדים ומכניסים להקפאה.
  4. מוציאים את הבצק הקפוא וקורצים ממנו בגודל תבנית הקיש ומרפדים היטב. שימו לב. בלי אפייה עיוורת.
  5. מערבבים בקערה את המצרכים לרויאל עד לקבלת בלילה אחידה.
  6. מניחים את הגבינות מעל הבסיס, שופכים מעל את הרויאל. ניתן לקשט בעגבניות ובזיליקום טרי.
  7. אופים בתנור כ-40 דקות או עד הזהבה. מגישים חם.

    קיש פטריות רון יוחננוב 1
    מי הזיז את החתיכה שלי? צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 2283.9 קק״ל 4567.8 קק״ל
פחמימות 133.4 גרם 266.8 גרם
שומן 167.4 גרם 334.9 גרם
נתרן 3288.9 מ״ג 6577.9 מ״ג
חלבון 64.2 גרם 128.4 גרם
סיבים תזונתיים 4.7 גרם 9.4 גרם
שומן רווי 99.0 גרם 197.9 גרם
כולסטרול 943.4 מ״ג 1886.8 מ״ג
סידן 874.0 מ״ג 1748.0 מ״ג
ברזל 4.1 מ״ג 8.1 מ״ג
אשלגן 582.4 מ״ג 1164.7 מ״ג
אבץ 6.4 מ״ג 12.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar