קיש פטריות ובצל מבצק עלים מוכן

ישראל אהרוני מכין מנה צרפתית קלאסית שמתאימה לאירוח חלבי - קיש פטריות ובצל. במקום לעבוד קשה ולהכין בצק פריך, משתמשים בבצק עלים מוכן ונהנים מהכנה מהירה וקלה
ישראל אהרוני מכין מנה צרפתית קלאסית שמתאימה לאירוח חלבי - קיש פטריות ובצל. במקום לעבוד קשה ולהכין בצק פריך, משתמשים בבצק עלים מוכן ונהנים מהכנה מהירה וקלה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    616
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 615.8 קק״ל 4926.2 קק״ל
    פחמימות 87.4 גרם 698.9 גרם
    שומן 29.2 גרם 233.9 גרם
    נתרן 958.6 מ״ג 7668.6 מ״ג
    חלבון 20.6 גרם 165.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 68.8 גרם
    כולסטרול 130.7 מ״ג 1045.5 מ״ג
    סידן 157.3 מ״ג 1258.4 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 43.5 מ״ג
    אשלגן 295.0 מ״ג 2360.3 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    616
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 615.8 קק״ל 4926.2 קק״ל
    פחמימות 87.4 גרם 698.9 גרם
    שומן 29.2 גרם 233.9 גרם
    נתרן 958.6 מ״ג 7668.6 מ״ג
    חלבון 20.6 גרם 165.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 68.8 גרם
    כולסטרול 130.7 מ״ג 1045.5 מ״ג
    סידן 157.3 מ״ג 1258.4 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 43.5 מ״ג
    אשלגן 295.0 מ״ג 2360.3 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 16.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קישים
ישראל אהרוני
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

קיש


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את המילוי: משרים את הפטריות המיובשות במים רותחים 15 דקות, מסננים וסוחטים מנוזלים. קוצצים דק.
  3. במחבת רחבה מחממים את השמן והחמאה.
  4. חותכים את הבצל לפרוסות דקות ומוסיפים למחבת. מטגנים 2 דקות.
  5. מוסיפים את התימין, הרוזמרין, פטריות קצוצות, מלח ופלפל שחור ומערבבים. מטגנים 5 דקות ומסירים מהאש.
  6. בקערה טורפים את השמנת, הביצים, החלב, המלח, הפלפל השחור ואגוז המוסקט.
  7. מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול גדול ומרפדים תבנית טארט עגולה עם שוליים גבוהים. דוקרים מעט במזלג.
  8. מעל הבצק שמים את תערובת הפטריות והבצל, מעליה יוצקים את תערובת השמנת והביצים, מפזרים מעל את הגבינה ומכסים בנייר כסף.
  9. אופים את הקיש 30 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 20 דקות, עד שהקיש שחום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קיש פטריות ובצל מבצק עלים מוכן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    תהילה

    מה עדיף לשמור במקרר או להקפיא ואם אפשר לחמם על פלטה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לשמור במקרר ואחרי שלושה ימים להעביר למקפיא להמשך שמירה. ניתן להפשיר על פלטה, לא לשים ישירות על הפלטה כדי שבצק לא יישרף, ולהשאיר מכוסה כדי שתהיה התחממות אחידה של הקיש. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות