רקע ברימאג

קנלוני במילוי חציל וגבינה של אהרוני

כל שולחן חג זקוק ל"מנת רושם" שנראית כאילו מסובך להכין אותה, אבל היא בעצם קלילה וסוחטת מחמאות. קבלו קנלוני חציל וגבינה של ישראל אהרוני, שאף אחד לא יישאר אדיש אליו
כל שולחן חג זקוק ל"מנת רושם" שנראית כאילו מסובך להכין אותה, אבל היא בעצם קלילה וסוחטת מחמאות. קבלו קנלוני חציל וגבינה של ישראל אהרוני, שאף אחד לא יישאר אדיש אליו
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    461
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 460.7 קק״ל 4607.0 קק״ל
    פחמימות 45.4 גרם 454.3 גרם
    שומן 21.4 גרם 214.2 גרם
    נתרן 1382.8 מ״ג 13828.0 מ״ג
    חלבון 27.0 גרם 270.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 43.3 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 78.8 גרם
    כולסטרול 156.7 מ״ג 1566.5 מ״ג
    סידן 419.2 מ״ג 4192.5 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 28.5 מ״ג
    אשלגן 705.6 מ״ג 7055.6 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 21.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    461
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 460.7 קק״ל 4607.0 קק״ל
    פחמימות 45.4 גרם 454.3 גרם
    שומן 21.4 גרם 214.2 גרם
    נתרן 1382.8 מ״ג 13828.0 מ״ג
    חלבון 27.0 גרם 270.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.3 גרם 43.3 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 78.8 גרם
    כולסטרול 156.7 מ״ג 1566.5 מ״ג
    סידן 419.2 מ״ג 4192.5 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 28.5 מ״ג
    אשלגן 705.6 מ״ג 7055.6 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 21.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה טרייה

מלית חציל

רוטב

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מעבדים את החומרים במעבד מזון לבצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים שעה.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  3. מכינים את מלית: קולים את החציל ואז קולפים אותו, סוחטים וקוצצים.

    חציל קלוי, מקולף וקצוץ
    קוצצים את החציל

  4. מערבבים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.

    מערבבים את מרכיבי המלית בקערה
    מערבבים את מרכיבי המלית

  5. מרדדים את הבצק לעלה דק במרדדת פסטה.
  6. חותכים ריבועים ברוחב הבצק.
  7. ממלאים את הריבועים בעזרת שק זילוף עם פייה רחבה, ומגלגלים בעדינות לגלילים.
  8. מכינים את הרוטב: מערבבים את החומרים לתערובת אחידה.
  9. שמים מחצית מהרוטב בתבנית חסינת חום, מניחים מעל את הקנלוני, יוצקים מעל את שאר הרוטב ומפזרים מעל גבינת פרמזן.
  10. אופים את הקנלוני כחצי שעה.
    קנלוני במילוי חציל וגבינה עם כוס יין
    קנלוני במילוי חציל וגבינה

    קנלוני במילוי חציל וגבינה עם מיקסר
    חג שמח! צילום: שי נייבורג

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קנלוני במילוי חציל וגבינה של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות