קסדיה – טוסט גבינה מקסיקני מטורטיות

שי-לי ליפא מכינה קסדיה - טוסט גבינה מטורטיות מקסיקניות עם מלית מוצרלה ותירס. פתרון קל, מהיר וטעים לארוחה שכולם יאהבו
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את המלית: מערבבים בקערה את המוצרלה והתירס. מתבלים במעט מלח ופלפל.
  2. מכינים את הקסדיה: מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית ומשמנים בתרסיס השמן. מניחים טורטיה אחת במחבת, מפזרים 1/4 מהמלית על הטורטיה באופן שווה ומכסים בטורטיה שנייה.
  3. מטגנים 3-2 דקות, עד שהטורטיה התחתונה זהובה. הופכים בזהירות את הקסדיה לצידה השני ומטגנים עד שהטורטיה השנייה זהובה, והגבינה נמסה. חוזרים על הפעולה עם שאר הקסדיות.
  4. חותכים למשולשים ומגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 1289.7 קק״ל 10317.6 קק״ל
פחמימות 1177.2 גרם 9417.6 גרם
שומן 1185.5 גרם 9483.6 גרם
נתרן 1641.0 מ״ג 13127.9 מ״ג
חלבון 1186.6 גרם 9492.6 גרם
סיבים תזונתיים 1177.2 גרם 9417.6 גרם
שומן רווי 1182.5 גרם 9459.6 גרם
כולסטרול 1199.3 מ״ג 9594.6 מ״ג
סידן 1391.7 מ״ג 11133.6 מ״ג
ברזל 1177.3 מ״ג 9418.2 מ״ג
אשלגן 1205.0 מ״ג 9639.6 מ״ג
אבץ 1178.0 מ״ג 9423.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody