קסדייה – טוסט טורטייה במילוי תרד וגבינות

שי-לי ליפא מפרגנת לכם ארוחת ערב קלה ומהירה - קסדייה, טוסט זהוב מטורטיות במילוי גבינה ותרד. מכינים צ'יק צ'אק ומגישים באהבה למשפחה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את התרד: קולפים וקוצצים דק את הבצל. קוצצים דק את התרד.
  2. מגררים את הגבינות בפומפייה.
  3. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים 2 כפות שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. מעבירים את הבצל לקערה.
  4. מוסיפים תרד למחבת (אין צורך לשמן שוב) ומאדים כ-3 דקות תוך כדי בחישה עד שהתרד מתרכך מעט (הוא ממשיך להתרכך גם אחרי שמכבים את האש). מצננים היטב. סוחטים היטב את התרד ומעבירים לקערה עם הבצל.
  5. מוסיפים גבינת מוצרלה וטחינה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
  6. מכינים את הקסדייה: מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית ומשמנים במעט שמן. מניחים טורטייה אחת במחבת, מפזרים 1/3 מהמלית על הטורטייה באופן שווה ומכסים בטורטייה שנייה. מטגנים כ-3 דקות עד שהטורטייה התחתונה זהובה. הופכים בזהירות לצד השני ומטגנים עד שהטורטייה השנייה זהובה והגבינה בפנים נמסה.
  7. חותכים את הקסדייה ל-4 משולשים. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות. מגישים מיד.

הערות

  • אפשר לרכוש את גבינת המוצרלה מגוררת מראש

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 534.9 קק״ל 3209.7 קק״ל
פחמימות 56.4 גרם 338.3 גרם
שומן 23.4 גרם 140.6 גרם
נתרן 699.7 מ״ג 4198.5 מ״ג
חלבון 19.1 גרם 114.8 גרם
סיבים תזונתיים 11.1 גרם 66.5 גרם
שומן רווי 7.1 גרם 42.5 גרם
כולסטרול 19.7 מ״ג 118.0 מ״ג
סידן 386.7 מ״ג 2320.2 מ״ג
ברזל 4.2 מ״ג 25.3 מ״ג
אשלגן 569.3 מ״ג 3415.6 מ״ג
אבץ 3.2 מ״ג 19.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody