קסדייה – טוסט טורטייה במילוי תרד וגבינות

שי-לי ליפא מפרגנת לכם ארוחת ערב קלה ומהירה - קסדייה, טוסט זהוב מטורטיות במילוי גבינה ותרד. מכינים צ'יק צ'אק ומגישים באהבה למשפחה
שי-לי ליפא מפרגנת לכם ארוחת ערב קלה ומהירה - קסדייה, טוסט זהוב מטורטיות במילוי גבינה ותרד. מכינים צ'יק צ'אק ומגישים באהבה למשפחה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    519
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 519.2 קק״ל 3115.4 קק״ל
    פחמימות 56.8 גרם 340.8 גרם
    שומן 21.4 גרם 128.6 גרם
    נתרן 699.9 מ״ג 4199.4 מ״ג
    חלבון 19.2 גרם 115.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.1 גרם 66.8 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 40.9 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 118.0 מ״ג
    סידן 387.6 מ״ג 2325.6 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 25.4 מ״ג
    אשלגן 575.2 מ״ג 3451.5 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 19.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    519
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 519.2 קק״ל 3115.4 קק״ל
    פחמימות 56.8 גרם 340.8 גרם
    שומן 21.4 גרם 128.6 גרם
    נתרן 699.9 מ״ג 4199.4 מ״ג
    חלבון 19.2 גרם 115.1 גרם
    סיבים תזונתיים 11.1 גרם 66.8 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 40.9 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 118.0 מ״ג
    סידן 387.6 מ״ג 2325.6 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 25.4 מ״ג
    אשלגן 575.2 מ״ג 3451.5 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 19.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את התרד: קולפים וקוצצים דק את הבצל. קוצצים דק את התרד.
  2. מגררים את הגבינות בפומפייה.
  3. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים 2 כפות שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. מעבירים את הבצל לקערה.
  4. מוסיפים תרד למחבת (אין צורך לשמן שוב) ומאדים כ-3 דקות תוך כדי בחישה עד שהתרד מתרכך מעט (הוא ממשיך להתרכך גם אחרי שמכבים את האש). מצננים היטב. סוחטים היטב את התרד ומעבירים לקערה עם הבצל.
  5. מוסיפים גבינת מוצרלה וטחינה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
  6. מכינים את הקסדייה: מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית ומשמנים במעט שמן. מניחים טורטייה אחת במחבת, מפזרים 1/3 מהמלית על הטורטייה באופן שווה ומכסים בטורטייה שנייה. מטגנים כ-3 דקות עד שהטורטייה התחתונה זהובה. הופכים בזהירות לצד השני ומטגנים עד שהטורטייה השנייה זהובה והגבינה בפנים נמסה.
  7. חותכים את הקסדייה ל-4 משולשים. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות. מגישים מיד.

הערות

  • אפשר לרכוש את גבינת המוצרלה מגוררת מראש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קסדייה – טוסט טורטייה במילוי תרד וגבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות