קערות קדאיף עם קרם גבינה וריבת תות

רוצים להכין קינוח מתוק שיקצור המון מחמאות? מכינים בקלות ובמהירות ביסים קטנים של קערות קדאיף קראנצ'יות במילוי קרם גבינה חלומי ומעדן תותים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. שמים את החמאה, אבקת הסוכר והמלח בקערה ומחממים במיקרוגל במשך דקה, עד שהחמאה נמסה לגמרי.
  3. שמים את שערות הקדאיף בקערה גדולה, שופכים את התערובת המומסת על שערות הקדאיף ומערבבים היטב.
  4. מניחים מעט מתערובת הקדאיף בכל שקע בתבנית כדי שתיווצר גומה במרכז, יוצרים כדורים קטנים מנייר כסף ומניחים במרכז כל קדאיף. אפשר להשתמש גם באבני אפייה.
  5. אופים כ-10 דקות, עד שקערות הקדאיף מזהיבות. מצננים ומחלצים אותן מהתבנית.
  6. מכינים את המילוי: מערבבים את גבינת העיזים עם אבקת הסוכר ומעבירים לשק זילוף.
  7. ממלאים שק זילוף אחר בריבת התות. את שני שקי הזילוף מכניסים לשק זילוף נוסף, וחותכים פתח זילוף בינוני. כך תזלפו קרם בשני צבעים.
  8. מזלפים את הקרם הצבעוני בתנועה מעגלית בכל קערת קדאיף. מקשטים בפירות הטריים ועלה הנענע.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 403.8 קק״ל 4845.9 קק״ל
פחמימות 52.1 גרם 625.1 גרם
שומן 15.4 גרם 185.1 גרם
נתרן 344.5 מ״ג 4134.3 מ״ג
חלבון 6.6 גרם 78.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 12.2 גרם
שומן רווי 9.7 גרם 116.0 גרם
כולסטרול 41.6 מ״ג 499.5 מ״ג
סידן 128.4 מ״ג 1540.5 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 7.1 מ״ג
אשלגן 122.8 מ״ג 1473.5 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 9.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody