
-
זמן הכנה25 דקות
-
זמן כולל40 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
קערות קדאיף
-
150 גרם חמאה
-
1 כף אבקת סוכר
-
1 קורט מלח דק
-
250 גרם שערות קדאיף
מילוי
-
300 גרם גבינת עיזים למריחה
-
5 כפות אבקת סוכר
-
1 צנצנת ריבת תות
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- שמים את החמאה, אבקת הסוכר והמלח בקערה ומחממים במיקרוגל במשך דקה, עד שהחמאה נמסה לגמרי.
- שמים את שערות הקדאיף בקערה גדולה, שופכים את התערובת המומסת על שערות הקדאיף ומערבבים היטב.
- מניחים מעט מתערובת הקדאיף בכל שקע בתבנית כדי שתיווצר גומה במרכז, יוצרים כדורים קטנים מנייר כסף ומניחים במרכז כל קדאיף. אפשר להשתמש גם באבני אפייה.
- אופים כ-10 דקות, עד שקערות הקדאיף מזהיבות. מצננים ומחלצים אותן מהתבנית.
- מכינים את המילוי: מערבבים את גבינת העיזים עם אבקת הסוכר ומעבירים לשק זילוף.
- ממלאים שק זילוף אחר בריבת התות. את שני שקי הזילוף מכניסים לשק זילוף נוסף, וחותכים פתח זילוף בינוני. כך תזלפו קרם בשני צבעים.
- מזלפים את הקרם הצבעוני בתנועה מעגלית בכל קערת קדאיף. מקשטים בפירות הטריים ועלה הנענע.
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
12
מנות
קלוריות
403.8
קק״ל
4845.9
קק״ל
פחמימות
52.1
גרם
625.1
גרם
שומן
15.4
גרם
185.1
גרם
נתרן
344.5
מ״ג
4134.3
מ״ג
חלבון
6.6
גרם
78.7
גרם
סיבים תזונתיים
1.0
גרם
12.2
גרם
שומן רווי
9.7
גרם
116.0
גרם
כולסטרול
41.6
מ״ג
499.5
מ״ג
סידן
128.4
מ״ג
1540.5
מ״ג
ברזל
0.6
מ״ג
7.1
מ״ג
אשלגן
122.8
מ״ג
1473.5
מ״ג
אבץ
0.8
מ״ג
9.4
מ״ג
תגובות (7)
יואו אליפות של מתכון
נראה טעים ברמות חייבת לנסות