קעריות עוגה אכילות של קרין גורן

קרין גורן עם מתכון מקסים של קעריות עוגה אכילות - עוגות שוקולד אישיות קטנות שמשמשות קעריות אכילות להגשת גלידה, מוס או קצפת ופירות
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים היטב את שקעי התבנית ומפזרים מעט סוכר.
  2. בקערה מס’ 1 טורפים את האבקה להכנת שוקו חם, הסוכר והקמח התופח.
  3. בקערה מס’ 2 טורפים את הביצים, השמן והמים.
  4. מוסיפים את התערובת הרטובה לקערת היבשים וטורפים לאיחוד עד לקבלת תערובת נוזלית מאוד.
  5. מוזגים את בלילת העוגה בעזרת מצקת או כלי למזיגת פנקייק לשקעים עד 3/4 גובה.
  6. אופים כ-15 דקות עד שהעוגות קפיציות למגע.
  7. מצננים מעט והופכים את העוגות החוצה. משתמשים בתור קערה למילוי גלידה או קצפת ופירות.

הערות

  • אפשר להחליף את הקמח התופח ב-1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפייה
  • ממלאים בקצפת ו/או בסוכריות ו/או בפירות

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 341.5 קק״ל 3415.2 קק״ל
פחמימות 27.4 גרם 274.0 גרם
שומן 24.3 גרם 243.3 גרם
נתרן 192.5 מ״ג 1925.3 מ״ג
חלבון 4.3 גרם 43.5 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
שומן רווי 3.0 גרם 29.9 גרם
כולסטרול 101.5 מ״ג 1015.2 מ״ג
סידן 15.0 מ״ג 150.1 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 6.0 מ״ג
אשלגן 45.9 מ״ג 458.9 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody