-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 99.7 קק״ל 2193.0 קק״לפחמימות 5.5 גרם 120.5 גרםסוכר 1.4 גרם 29.7 גרםשומן 4.7 גרם 103.1 גרםנתרן 179.5 מ״ג 3949.6 מ״גחלבון 8.5 גרם 187.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 17.3 גרםשומן רווי 1.7 גרם 37.0 גרםכולסטרול 38.4 מ״ג 844.7 מ״גסידן 18.5 מ״ג 406.4 מ״גברזל 1.3 מ״ג 28.5 מ״גאשלגן 212.3 מ״ג 4670.8 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 44.9 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות100
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 99.7 קק״ל 2193.0 קק״לפחמימות 5.5 גרם 120.5 גרםסוכר 1.4 גרם 29.7 גרםשומן 4.7 גרם 103.1 גרםנתרן 179.5 מ״ג 3949.6 מ״גחלבון 8.5 גרם 187.4 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 17.3 גרםשומן רווי 1.7 גרם 37.0 גרםכולסטרול 38.4 מ״ג 844.7 מ״גסידן 18.5 מ״ג 406.4 מ״גברזל 1.3 מ״ג 28.5 מ״גאשלגן 212.3 מ״ג 4670.8 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 44.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 100 | כמות מנות 22 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
650 גרם בשר בקר טחון
-
1 כף אבקת מרק בצל
-
1 בצל גדולקצוץ דק (חצי לקציצות וחצי לרוטב)
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה ללא גבעול
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כף אבקת שום
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 ביצה M
-
1/2 כפית מלח דקהקציצות מומלחות בעיקר מאבקת המרק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
רוטב
-
1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
-
2 כפות רסק עגבניות
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
2 כפות רוטב אסייתי למוקפץ
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה (חצי מכמות הבצל), לשים עד לאיחוד מלא ומכדררים לקציצות בגודל שאתם אוהבים.
- מחממים שמן זית על אש גבוהה במחבת רחבה ומטגנים את הקציצות מכל הכיוונים באופן חלקי. מוסיפים לסיר את הבצל שנשאר ומטגנים עד לשקיפות.
- מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, ורטבי הצ’ילי והאסייתי ומבשלים ללא מכסה במשך 15 דקות על אש בינונית.
- מערבבים, מוסיפים את הפתיתים והמים, מנמיכים לאש נמוכה, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
- מפזרים מעט כוסברה טרייה (משאירים חלק להגשה) ומניחים לתבשיל להתייצב עוד 5 דקות עם אש כבויה.
- מוזגים לקערות, מוסיפים כוסברה טרייה ובתיאבון!
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי הקציצות בקערה (חצי מכמות הבצל), לשים עד לאיחוד מלא ומכדררים לקציצות בגודל שאתם אוהבים.
- מחממים שמן זית על אש גבוהה במחבת רחבה ומטגנים את הקציצות מכל הכיוונים באופן חלקי. מוסיפים לסיר את הבצל שנשאר ומטגנים עד לשקיפות.
- מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, ורטבי הצ’ילי והאסייתי ומבשלים ללא מכסה במשך 15 דקות על אש בינונית.
- מערבבים, מוסיפים את הפתיתים והמים, מנמיכים לאש נמוכה, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
- מפזרים מעט כוסברה טרייה (משאירים חלק להגשה) ומניחים לתבשיל להתייצב עוד 5 דקות עם אש כבויה.
- מוזגים לקערות, מוסיפים כוסברה טרייה ובתיאבון!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן