קציצות דגים בחלה של נלי חמו מ”ברכת אברהם” מגדל העמק

קציצות רכות וטעימות עם שום, כמון וכוסברה, עטופות ברוטב עגבניות סמיך, שכייף לאכול בלחמנייה או עם כל תוספת אחרת שאוהבים. חובה לנסות!
קציצות רכות וטעימות עם שום, כמון וכוסברה, עטופות ברוטב עגבניות סמיך, שכייף לאכול בלחמנייה או עם כל תוספת אחרת שאוהבים. חובה לנסות!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    139
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 139.3 קק״ל 2089.6 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 76.6 גרם
    שומן 8.2 גרם 122.4 גרם
    נתרן 388.9 מ״ג 5833.0 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 162.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 59.5 מ״ג 891.8 מ״ג
    סידן 24.4 מ״ג 366.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 403.8 מ״ג 6057.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    139
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 139.3 קק״ל 2089.6 קק״ל
    פחמימות 5.1 גרם 76.6 גרם
    שומן 8.2 גרם 122.4 גרם
    נתרן 388.9 מ״ג 5833.0 מ״ג
    חלבון 10.8 גרם 162.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 12.1 גרם
    כולסטרול 59.5 מ״ג 891.8 מ״ג
    סידן 24.4 מ״ג 366.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 403.8 מ״ג 6057.5 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות

רוטב


אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: בקערה מערבבים את כל מצרכי הקציצות לתערובת אחידה.
  2. צרים קציצות ומטגנים אותן, מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
  3. בינתיים, מכינים את הרוטב: בסיר רחב ושטוח מחממים שמן, מכניסים את המצרכים לפי הסדר הכתוב, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
  4. מכניסים את הקציצות לתוך הרוטב ומבשלים 25-30 דקות עם מכסה סגור.
  5. מידי פעם משקשקים בעדינות את הסיר, כדי שהקציצות יעטפו ברוטב.
  6. מגישים: מגישים עם כל תוספת שאוהבים או בתוך לחמנייה טרייה עם חציל מטוגן וטחינה.

    קציצות ברמונדי של נלי. צילום: עמית טרפוצ'ניק
    קציצות ברמונדי של נלי. צילום: עמית טרפוצ’ניק

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות דגים בחלה של נלי חמו מ”ברכת אברהם” מגדל העמק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות