טיפ מקרר Hisense
חשוב לשמור בתוך המקרר באיזור הכי קר, "מגירת אפס"- את הבשר הטחון, אבל ניתן גם להכין את בלילת הקציצות ולשמור אותה במגירה מבעוד מועד כדי להקל על ההכנה
אוי, כמה שאני שונאת לגלגל קציצות. לא משפט מדהים לפתוח איתו מדור מתכונים, אבל כל פעולה מונוטונית כזאת מוציאה ממני את הרגעים הכי גרועים, כי פשוט הסבלנות שלי פוקעת אחרי 3 דקות של עבודה שחוזרת על עצמה. אבל אני ממשיכה לעשות קציצות על בסיס כמעט שבועי. למה? כי הילדים שלי אוהבים קציצות בשר ברוטב ואם הילדים אוהבים, אז אימא עושה. אפשר לקבל בבקשה את המדליה שלי כבר?
קציצות בשר אלו הן קציצות די קלאסיות – בשר, ביצה, לחם רטוב, איזשהו עלה קצוץ בפנים. אני מעדיפה לוותר על הטיגון המקדים ולזרוק אותן ישירות לרוטב העגבניות, הקלאסי גם הוא, בו הן מתבשלות חצי שעה זריזה והופ לצלחות. מבחינתי, הרוטב הוא החלק שאני הכי אוהבת במנה הזאת – טעים, מאוזן ולוקח ליטרלי שלוש דקות עבודה הודות לבקבוק פלא של רסק עגבניות חלק מאיטליה שנקרא Passata. לא צריך להוסיף לפאסטה הרבה כדי לשדרג אותה לרוטב עגבניות עשיר, ואם בטעות נשארת לכם שארית רוטב אחרי שהקציצות נגמרות, כל פסטה תגיד לכם תודה.
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 368 | כמות מנות 6 |
---|
חשוב לשמור בתוך המקרר באיזור הכי קר, "מגירת אפס"- את הבשר הטחון, אבל ניתן גם להכין את בלילת הקציצות ולשמור אותה במגירה מבעוד מועד כדי להקל על ההכנה
המתכון, כפי שהוא, יכול להתאים לקציצות עוף במקום בקר?
כן, אפשר גם לערבב, מומלץ להשתמש בפרגית טחונה ולא בחזה עוף טחון
אפשר להוסיף אפונה?
בוודאי!