קציצות דגים מטוגנות עם סלט עגבניות וטחינה ביתית

השף משה שגב מכין קציצות דגים מטוגנות עם סלט עגבניות וטחינה ביתית. מנה קייצית, קלילה וטעימה של קציצות עסיסיות וסלט חמצמץ ורענן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    23

מצרכים

קציצות

סלט

טיגון

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את השום והבצל. מגררים בפומפייה את קליפת הלימון והתפוז. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות. קוצצים דק את הסלרי, שום, לימון כבוש, פטרוזיליה וכוסברה.
  2. מכינים את הקציצות: שמים את כל רכיבי הקציצות בקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת דביקה. יוצרים קציצות קטנות. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד להשחמה.
  3. מכינים את הסלט: שמים את כל רכיבי הסלט בקערה ומערבבים.
  4. מכינים את הטחינה: טוחנים בבלנדר את כל הרכיבים למרקם חלק. אם רוצים לדלל את הטחינה, מוסיפים מעט מים קרים.
  5. מגישים את הקציצות עם הסלט והטחינה.

הערות

  • ניתן להשתמש בכל עשבי התיבול שאוהבים: בזיליקום, פטרוזיליה, שמיר, כוסברה וכו'

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 678.5 קק״ל 2714.1 קק״ל
פחמימות 20.8 גרם 83.3 גרם
שומן 55.9 גרם 223.6 גרם
נתרן 621.3 מ״ג 2485.0 מ״ג
חלבון 23.9 גרם 95.5 גרם
סיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.2 גרם
שומן רווי 8.1 גרם 32.4 גרם
כולסטרול 135.3 מ״ג 541.3 מ״ג
סידן 129.2 מ״ג 516.8 מ״ג
ברזל 4.7 מ״ג 18.7 מ״ג
אשלגן 858.4 מ״ג 3433.5 מ״ג
אבץ 2.5 מ״ג 10.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody