קציצות דגים עם תירס ורוטב אסיאתי

איך מכינים ארוחת צהריים בריאה וטעימה ב-10 דקות? ישראל אהרוני עם מתכון קל ופשוט של קציצות דגים עם תירס שטובלים ברוטב אסיאתי משגע
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    15

מצרכים

קציצות דגים

אופן הכנה

  1. מכינים את הקציצות: במעבד מזון קוצצים את כל חומרי הגלם (בהדרגה) פרט לתירס והשמן. מוסיפים תירס ומעט שמן ומערבבים קלות ידנית.
  2. צרים מהתערובת קציצות יפות ואחידות (כדאי לעבוד עם ידיים משומנות).
  3. משמנים קלות את המחבת ומטגנים כשתי דקות מכל צד.
  4. מכינים את הרוטב: קוצצים דק את הכוסברה.
  5. מערבבים סויה, מיץ לימון, מים, סוכר חום, שבבי צ’ילי יבש וכוסברה קצוצה ומגישים את הקציצות לצד הרוטב.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 579.4 קק״ל 2317.5 קק״ל
פחמימות 10.1 גרם 40.4 גרם
שומן 11.3 גרם 45.1 גרם
נתרן 2196.3 מ״ג 8785.1 מ״ג
חלבון 103.2 גרם 412.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.1 גרם
שומן רווי 1.6 גרם 6.2 גרם
כולסטרול 245.1 מ״ג 980.4 מ״ג
סידן 118.1 מ״ג 472.3 מ״ג
ברזל 2.7 מ״ג 10.7 מ״ג
אשלגן 2478.7 מ״ג 9914.6 מ״ג
אבץ 2.8 מ״ג 11.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody