קציצות עוף עסיסיות שילדים אוהבים
הילדים שלכם בררנים ולא רוצים לאכול? את הקציצות האלה הם לא יפסיקו לטרוף - קציצות עוף עסיסיות ושחומות שמכינים בקלי קלות ובמהירות
הילדים שלכם בררנים ולא רוצים לאכול? את הקציצות האלה הם לא יפסיקו לטרוף - קציצות עוף עסיסיות ושחומות שמכינים בקלי קלות ובמהירות
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 112.6 קק״ל 1351.8 קק״לפחמימות 8.8 גרם 105.7 גרםשומן 4.7 גרם 56.8 גרםנתרן 220.6 מ״ג 2646.8 מ״גחלבון 10.0 גרם 120.1 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 22.5 גרםשומן רווי 1.6 גרם 19.1 גרםכולסטרול 60.8 מ״ג 729.8 מ״גסידן 38.5 מ״ג 462.3 מ״גברזל 1.8 מ״ג 21.4 מ״גאשלגן 392.1 מ״ג 4705.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 15.0 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות113
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 112.6 קק״ל 1351.8 קק״לפחמימות 8.8 גרם 105.7 גרםשומן 4.7 גרם 56.8 גרםנתרן 220.6 מ״ג 2646.8 מ״גחלבון 10.0 גרם 120.1 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 22.5 גרםשומן רווי 1.6 גרם 19.1 גרםכולסטרול 60.8 מ״ג 729.8 מ״גסידן 38.5 מ״ג 462.3 מ״גברזל 1.8 מ״ג 21.4 מ״גאשלגן 392.1 מ״ג 4705.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 15.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 113 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 בצלים בינוניים
-
1 גזר בינוני
-
1 קישוא בינוני
-
1 צרור פטרוזיליה
-
2 פרוסות לחם אחיד
-
500 גרם עוף טחון
-
3 כפות פירורי לחם
-
1 ביצה L
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית בהרט
לאפייה:
אופן הכנה
- פורסים את אחד הבצלים לפרוסות דקות.
- את הבצל השני מגררים בפומפייה, וגם את הגזר והקישוא.
- קוצצים דק את הפטרוזיליה. מרטיבים את הלחם וסוחטים היטב.
- מתיזים את תרסיס השמן על מחבת, ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה את כל הירקות המגוררים, את העוף הטחון ואת הפטרוזיליה.
- מוסיפים את פרוסות הלחם ופירורי הלחם, הביצה ואבקת האפייה, ולשים היטב את תערובת העוף. מתבלים ומערבבים שוב.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מצפים תבנית בנייר אפייה.
- קורצים קציצות קטנות ופחוסות מהתערובת, מניחים על התבנית המצופה בנייר אפייה ואופים עד שהקציצות זהובות ומוכנות.
אופן הכנה
- פורסים את אחד הבצלים לפרוסות דקות.
- את הבצל השני מגררים בפומפייה, וגם את הגזר והקישוא.
- קוצצים דק את הפטרוזיליה. מרטיבים את הלחם וסוחטים היטב.
- מתיזים את תרסיס השמן על מחבת, ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה גדולה.
- מוסיפים לקערה את כל הירקות המגוררים, את העוף הטחון ואת הפטרוזיליה.
- מוסיפים את פרוסות הלחם ופירורי הלחם, הביצה ואבקת האפייה, ולשים היטב את תערובת העוף. מתבלים ומערבבים שוב.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מצפים תבנית בנייר אפייה.
- קורצים קציצות קטנות ופחוסות מהתערובת, מניחים על התבנית המצופה בנייר אפייה ואופים עד שהקציצות זהובות ומוכנות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
שלום האם אפשר לטגן במקום לאפות?
כן, בטח