קציצות עוף עסיסיות שילדים אוהבים

הילדים שלכם בררנים ולא רוצים לאכול? את הקציצות האלה הם לא יפסיקו לטרוף - קציצות עוף עסיסיות ושחומות שמכינים בקלי קלות ובמהירות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. פורסים את אחד הבצלים לפרוסות דקות.
  2. את הבצל השני מגררים בפומפייה, וגם את הגזר והקישוא.
  3. קוצצים דק את הפטרוזיליה. מרטיבים את הלחם וסוחטים היטב.
  4. מתיזים את תרסיס השמן על מחבת, ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מסירים מהאש ומעבירים לקערה גדולה.
  5. מוסיפים לקערה את כל הירקות המגוררים, את העוף הטחון ואת הפטרוזיליה.
  6. מוסיפים את פרוסות הלחם ופירורי הלחם, הביצה ואבקת האפייה, ולשים היטב את תערובת העוף. מתבלים ומערבבים שוב.
  7. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה ומתיזים את תרסיס השמן.
  8. קורצים קציצות קטנות ופחוסות מהתערובת, וצולים במחבת הפסים משני הצדדים עד שהן זהובות ומוכנות.

הפקה מסחרית - חברת פאם

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 12 מנות
קלוריות 108.4 קק״ל 1300.7 קק״ל
פחמימות 8.2 גרם 99.0 גרם
שומן 4.2 גרם 50.3 גרם
נתרן 255.9 מ״ג 3070.8 מ״ג
חלבון 9.5 גרם 113.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 17.4 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 14.4 גרם
כולסטרול 57.0 מ״ג 683.8 מ״ג
סידן 38.7 מ״ג 464.0 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 17.5 מ״ג
אשלגן 427.3 מ״ג 5128.1 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 10.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody