קראמבל פירות חם עם גלידה

קראמבל פירות חם עם גלידה זה קינוח אישי זריז ופשוט להכנה שמכינים בידיים, בלי מיקסר או מעבד מזון. אפשר להשתמש בכל מיני פירות וטעמי גלידה
קראמבל פירות חם עם גלידה זה קינוח אישי זריז ופשוט להכנה שמכינים בידיים, בלי מיקסר או מעבד מזון. אפשר להשתמש בכל מיני פירות וטעמי גלידה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    557
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 557.1 קק״ל 3342.6 קק״ל
    פחמימות 101.4 גרם 608.7 גרם
    שומן 14.8 גרם 88.5 גרם
    נתרן 5.0 מ״ג 30.2 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 22.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 51.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.7 מ״ג 112.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 375.0 מ״ג 2249.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    557
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 557.1 קק״ל 3342.6 קק״ל
    פחמימות 101.4 גרם 608.7 גרם
    שומן 14.8 גרם 88.5 גרם
    נתרן 5.0 מ״ג 30.2 מ״ג
    חלבון 3.8 גרם 22.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 51.6 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.7 מ״ג 112.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 4.9 מ״ג
    אשלגן 375.0 מ״ג 2249.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פירורים

פירות


אופן הכנה

  1. מכינים את הפירורים: שמים בקערה קמח, קינמון וסוכר ומערבבים. מוסיפים חמאה חתוכה לקוביות ומשפשפים בין האצבעות לתערובת פירורית.
  2. מקפיאים 10 דקות ובינתיים מכינים את הפירות: חותכים את הפירות לקוביות. מערבבים עם סוכר, מיץ לימון ותמצית וניל.
  3. משמנים 6 קעריות חסינות חום בתרסיס שמן, ממלאים בפירות ועורמים מעל את פירורי הבצק הקרים.
  4. אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, עד שהמלית מבעבעת והפירורים מזהיבים.
  5. מצננים מעט לפני שמגישים (רצוי עם גלידה).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קראמבל פירות חם עם גלידה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות