החלום וקראנצו: קראנץ שמרים שוקולד
מתכון מנצח ופשוט להכנה לעוגה שתמלא לכם את הבית בריח מתוק של שוקלד ובצק. העוגה שתפאר כל שולחן ותבוא טוב ליד כל כוס קפה - קבלו מתכון לקראנץ שמרים שוקולד שלנו
מתכון מנצח ופשוט להכנה לעוגה שתמלא לכם את הבית בריח מתוק של שוקלד ובצק. העוגה שתפאר כל שולחן ותבוא טוב ליד כל כוס קפה - קבלו מתכון לקראנץ שמרים שוקולד שלנו
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6908.4 קק״ל 6908.4 קק״לפחמימות 1019.9 גרם 1019.9 גרםשומן 311.8 גרם 311.8 גרםנתרן 1777.5 מ״ג 1777.5 מ״גחלבון 96.8 גרם 96.8 גרםסיבים תזונתיים 18.6 גרם 18.6 גרםשומן רווי 137.7 גרם 137.7 גרםכולסטרול 273.0 מ״ג 273.0 מ״גסידן 491.5 מ״ג 491.5 מ״גברזל 17.9 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 2727.2 מ״ג 2727.2 מ״גאבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות6908
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6908.4 קק״ל 6908.4 קק״לפחמימות 1019.9 גרם 1019.9 גרםשומן 311.8 גרם 311.8 גרםנתרן 1777.5 מ״ג 1777.5 מ״גחלבון 96.8 גרם 96.8 גרםסיבים תזונתיים 18.6 גרם 18.6 גרםשומן רווי 137.7 גרם 137.7 גרםכולסטרול 273.0 מ״ג 273.0 מ״גסידן 491.5 מ״ג 491.5 מ״גברזל 17.9 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 2727.2 מ״ג 2727.2 מ״גאבץ 9.6 מ״ג 9.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 6908 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, הסוכר והשמרים ומערבבים. מוסיפים את החמאה והחלב וממשיכים ללוש במהירות בינונית כ-6-7 דקות עד שהם נטמעים בתערובת. מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה עד שמתקבלת בצק רך ומעט דביק. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים כשעה-שעה וחצי, או עד להכפלת הנפח.
- מוציאים מהקערה ולשים כדי להוציא את בועות האוויר. מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק למלבן בעובי 3-4 מ”מ.
- מורחים את הבצק בשכבה דקה ואחידה של הממרח ומפזרים מעל את השוקולד צ’יפס והאגוזים. מגלגלים לרולדה ובעזרת סכין חוצים אותה לאורכה. מצליבים את שני החצאים זה על גבי זה במרכזם, כשהחלק החתוך פונה כלפי מעלה, ומגלגלים לבורג.
- מעבירים סנו סושי - תבנית אפייה מנייר אינגליש קייק. מכסים ומתפיחים עוד 30 דקות.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- אופים את הקראנץ כ-30-35 דקות, או עד שהוא תופח ומשחים.
- מכינים סירופ סוכר: מערבבים בסיר את הסוכר והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות.
- מברישים את העוגה החמה בסירופ ומגישים.
- טיפ למטבח מתוקתק: במקום תבנית רב פעמית, מעבירים סנו סושי -תבנית אפייה אינגלישקייק מנייר. מכסים ומתפיחים עוד 30 דקות. למה דווקא תבנית של סנו סושי? כי היא יפה, ואפשר לשלוח את העוגה למי שאוהבים, בלי לדאוג שהתבנית לא תחזור!
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, הסוכר והשמרים ומערבבים. מוסיפים את החמאה והחלב וממשיכים ללוש במהירות בינונית כ-6-7 דקות עד שהם נטמעים בתערובת. מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה עד שמתקבלת בצק רך ומעט דביק. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים כשעה-שעה וחצי, או עד להכפלת הנפח.
- מוציאים מהקערה ולשים כדי להוציא את בועות האוויר. מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים את הבצק למלבן בעובי 3-4 מ”מ.
- מורחים את הבצק בשכבה דקה ואחידה של הממרח ומפזרים מעל את השוקולד צ’יפס והאגוזים. מגלגלים לרולדה ובעזרת סכין חוצים אותה לאורכה. מצליבים את שני החצאים זה על גבי זה במרכזם, כשהחלק החתוך פונה כלפי מעלה, ומגלגלים לבורג.
- מעבירים סנו סושי - תבנית אפייה מנייר אינגליש קייק. מכסים ומתפיחים עוד 30 דקות.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- אופים את הקראנץ כ-30-35 דקות, או עד שהוא תופח ומשחים.
- מכינים סירופ סוכר: מערבבים בסיר את הסוכר והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים 3 דקות.
- מברישים את העוגה החמה בסירופ ומגישים.
- טיפ למטבח מתוקתק: במקום תבנית רב פעמית, מעבירים סנו סושי -תבנית אפייה אינגלישקייק מנייר. מכסים ומתפיחים עוד 30 דקות. למה דווקא תבנית של סנו סושי? כי היא יפה, ואפשר לשלוח את העוגה למי שאוהבים, בלי לדאוג שהתבנית לא תחזור!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן