קרטיב ג’לי – קרין גורן משחקת במטבח

קרטיב ג'לי זה קרטיב פטנט מטריף שלא מטפטף: מכינים אותו בקלות מג'לי בטעם אחד, או מכמה טעמים בשכבות צבעוניות, ומחביאים בפנים ענבים
קרטיב ג'לי זה קרטיב פטנט מטריף שלא מטפטף: מכינים אותו בקלות מג'לי בטעם אחד, או מכמה טעמים בשכבות צבעוניות, ומחביאים בפנים ענבים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    0
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 3.2 מ״ג 19.2 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    0
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 3.2 מ״ג 19.2 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

קרטיב פטנט שלא מטפטף. מכינים מג’לי בטעם אחד שאוהבים או מכמה טעמים בשכבות צבעוניות. וכדי שיהיה אפילו יותר מעניין, מחביאים בכל קרטיב שניים-שלושה ענבים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קרטיבים

תוספות


אופן הכנה

  1. להכנה של קרטיבים בצבע אחד: בקערה מערבבים קופסה אחת של אבקה להכנת ג’לי עם שתי כוסות מים רותחים. טורפים היטב עד קבלת נוזל חלק ללא גושים (עדיף להשתמש במטרפה).
  2. מוזגים את הנוזל לכוסות חד פעמיות קטנות. אם רוצים, מכניסים לכל כוס 2-3 ענבים, או קוביות של פירות משומרים, לפני מזיגת הג’לי או אחריה.
  3. מעמידים במרכז של כל כוס כפית חד פעמית או מקל ארטיק- כדי לייצב את המקל אפשר לנעוץ אותו בענב.
  4. מעבירים לקירור במקפיא, עד שהקרטיב מתקשה.
  5. משחררים את הקרטיבים מהכוסות בלחיצה. אפשר לגזור את הכוסות או לטבול את הקצה שלהן במים חמים לכמה שניות, כדי להקל על החילוץ.
  6. אוכלים מיד או מחזירים למקפיא עד ההגשה.
  7. להכנה של קרטיבים במספר צבעים: מערבבים קופסה אחת של אבקה עם 2 כוסות מים רותחים וטורפים עד קבלת נוזל חלק ללא גושים. מוזגים לכל כוס מעט מהנוזל בהתאם לגובה השכבה שרוצים ליצור. אם רוצים מחביאים ענבים או קוביות של פירות אחרים בנוזל.
  8. מעמידים מקל ארטיק או כפית במרכז כל כוס ומעבירים למקפיא עד התייצבות של הג’לי.
  9. כשהשכבה הראשונה יציבה, מכינים ג’לי בטעם נוסף באותה הדרך. מוזגים על גבי השכבה הראשונה, מוסיפים פירות ומעבירים למקפיא להתייצבות.
  10. חוזרים על הפעולה בהתאם למספר הטעמים שבחרנו.
  11. מקררים במקפיא עד שהקרטיב מתקשה.
  12. מחלצים מהכוסות ואוכלים מיד או מחזירים למקפיא עד ההגשה.

הערות

  • להכנת הקרטיבים תצטרכו כוסות חד פעמיות קטנות, מקלות ארטיק או מקלות עגולים בינוניים (קונים בחנויות יצירה), או כפיות חד פעמיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרטיב ג’לי – קרין גורן משחקת במטבח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אילנה וטורי

    אוהבת את המתכונים המושלמים שלך תודה רבה על המתכונים המיוחדים

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים שאהבת! 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות