-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1224.7 קק״ל 4898.7 קק״לפחמימות 54.9 גרם 219.8 גרםשומן 36.9 גרם 147.5 גרםנתרן 369.1 מ״ג 1476.4 מ״גחלבון 154.9 גרם 619.7 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.6 גרםשומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרםכולסטרול 13.8 מ״ג 55.0 מ״גסידן 85.1 מ״ג 340.4 מ״גברזל 5.2 מ״ג 20.9 מ״גאשלגן 181.0 מ״ג 724.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות1225
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1224.7 קק״ל 4898.7 קק״לפחמימות 54.9 גרם 219.8 גרםשומן 36.9 גרם 147.5 גרםנתרן 369.1 מ״ג 1476.4 מ״גחלבון 154.9 גרם 619.7 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.6 גרםשומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרםכולסטרול 13.8 מ״ג 55.0 מ״גסידן 85.1 מ״ג 340.4 מ״גברזל 5.2 מ״ג 20.9 מ״גאשלגן 181.0 מ״ג 724.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 1225 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קריספי צ'יקן
-
2 ק"ג חזה עוף שלם
-
250 גרם קמח טמפורהמזרח מערב
-
1 כפית שום גבישי
-
1 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כפית ג’ינג’ר טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 1/2 כוסות מים
הגשה
-
4 יחידות לחמניית מיני המבורגר
-
8 כפות מיונז
-
8 כפיות רוטב סרירצ’המזרח מערב
-
4 עלי חסות אייסברגפרוסים דק
-
1/2 בצל סגול בינוניפרוס
-
1 עגבנייה קטנהפרוסה
-
2 מלפפונים חמוצים בינונייםפרוס
אופן הכנה
- בעזרת רינג 7 ס״מ קורצים את חזה העוף בעובי של עד 2 ס״מ - אם חזה העוף יותר עבה פשוט למעוך אותו בזהירות עד לגובה הנכון (אל תזרקו את יתרת העוף וחכו לטיפ בסוף המתכון).
- בקערה מערבבים את הטמפורה יחד עם התבלינים. מוסיפים את הסויה והמים הקרים ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
- מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית.
- שהשמן רתח, טובלים את חזה העוף בעזרת פינצטה או מזלג בטמפורה ומיד מכניסים לשמן.
- מטגנים במשך כ-3 דקות בדיוק ועד לקבלת לצבע שחום. מיד כשמוציאים את חזה העוף מהשמן מניחים אותו על רשת (לא נייר סופג) לייבוש הקריספי צ’יקן.
- בונים את הלחמנייה: מזלפים מיונז וסרירצ׳ה, מניחים את הירקות ומעל הכל את הקריספי צ’יקן. מוכן בתאבון!
אופן הכנה
- בעזרת רינג 7 ס״מ קורצים את חזה העוף בעובי של עד 2 ס״מ - אם חזה העוף יותר עבה פשוט למעוך אותו בזהירות עד לגובה הנכון (אל תזרקו את יתרת העוף וחכו לטיפ בסוף המתכון).
- בקערה מערבבים את הטמפורה יחד עם התבלינים. מוסיפים את הסויה והמים הקרים ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
- מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית.
- שהשמן רתח, טובלים את חזה העוף בעזרת פינצטה או מזלג בטמפורה ומיד מכניסים לשמן.
- מטגנים במשך כ-3 דקות בדיוק ועד לקבלת לצבע שחום. מיד כשמוציאים את חזה העוף מהשמן מניחים אותו על רשת (לא נייר סופג) לייבוש הקריספי צ’יקן.
- בונים את הלחמנייה: מזלפים מיונז וסרירצ׳ה, מניחים את הירקות ומעל הכל את הקריספי צ’יקן. מוכן בתאבון!
הערות
- נשארו לכם שאריות עוף מתחילת המתכון? חתכו לקוביות שוות, הכניסו לטמפורה ותכינו צ׳יקן נאגטס בשמן החם
הערות
- נשארו לכם שאריות עוף מתחילת המתכון? חתכו לקוביות שוות, הכניסו לטמפורה ותכינו צ׳יקן נאגטס בשמן החם
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן