קרם ברולה פיסטוק ב-5 מרכיבים

רוצים לקבל את כל המחמאות בחגיגה הבאה? שי-לי ליפא מלמדת איך מכינים קרם ברולה פיסטוק קטיפתי עם שכבת סוכר מתפצחת מעל ב-5 מרכיבים בלבד
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    7 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    6

מצרכים

קרם ברולה

זיגוג

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-160 מעלות.
  2. מחממים את השמנת המתוקה, החלב ומחית הפיסטוק בסיר. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהלהבה. מצננים כ-5 דקות.
  3. מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את החלמונים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. יוצקים מעט מתערובת השמנת החמה לתערובת החלמונים ומערבבים. יוצקים את יתרת תערובת השמנת בהדרגה תוך כדי בחישה ומערבבים היטב.
  4. יוצקים את התערובת לקעריות אישיים חסינות חום. מניחים את הקעריות בתבנית תנור ויוצקים לתוכה בזהירות מים חמים עד 1/2 מגובה הכלים (נזהרים שלא ייכנסו מים לקרם).
  5. אופים 40-30 דקות עד שהקרם מתייצב. מצננים היטב.
  6. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
  7. מפזרים על הקרם שכבה דקה של הסוכר ומבעירים עם מבער (ברנר) עד שמתקבל זיגוג זהוב. מגישים מיד.

הערות

  • את מחית הפיסטוק רוכשים בחנויות לאפייה. אם היא לא ממותקת, כמות הסוכר היא 2/3 כוס

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 211.2 קק״ל 1690.0 קק״ל
פחמימות 32.0 גרם 256.0 גרם
שומן 7.5 גרם 60.1 גרם
נתרן 24.4 מ״ג 195.1 מ״ג
חלבון 5.0 גרם 39.9 גרם
סיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.0 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 22.3 גרם
כולסטרול 208.9 מ״ג 1670.8 מ״ג
סידן 57.5 מ״ג 460.3 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 5.1 מ״ג
אשלגן 60.6 מ״ג 484.4 מ״ג
אבץ 0.6 מ״ג 4.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody