קרם מסקרפונה עם בראוניז בכוסות אישיות

קינוח שכבות בכוסות של קוביות עוגת שוקולד עם קרם גבינה זה כל מה שאתם צריכים כדי לשחק אותה בחג השבועות. שרית נובק מכינה קרם מסקרפונה עם בראוניז בכוסות אישיות
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל בפולסים. מערבבים לתערובת חלקה.
  3. טורפים ביצים בקערה. מוסיפים מלח, סוכר לבן, סוכר חום ווניל. מוסיפים את הרום ומערבבים.
  4. מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים עם מרית בתנועות קיפול.
  5. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים.
  6. שופכים את התערובת לתבנית מלבנית, מיישרים ואופים בתנור החם 25 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות.
  7. חותכים את הבראוניז לקוביות קטנות בגודל 2 ס”מ.
  8. מכינים את הקרם: מקציפים את המסקרפונה לקרם יציב. מעבירים לשקית זילוף.
  9. מרכיבים את המנה: מכניסים לכוס הגשה או צנצנת קוביות בראוניז עד לשליש הגובה.
  10. מזלפים מעל הבראוניז מהקרם ומקשטים מלמעלה בפניני שוקולד.
    קרם מסקרפונה עם בראוניז בכוסות אישיות

 

מתכון בשיתוף מחלבות גד
מתכון: שרית נובק
צילום: נטע ליבנה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 723.3 קק״ל 4340.0 קק״ל
פחמימות 81.2 גרם 487.0 גרם
שומן 39.7 גרם 238.4 גרם
נתרן 330.1 מ״ג 1980.5 מ״ג
חלבון 9.8 גרם 58.8 גרם
סיבים תזונתיים 4.0 גרם 23.8 גרם
שומן רווי 23.9 גרם 143.7 גרם
כולסטרול 241.5 מ״ג 1449.2 מ״ג
סידן 67.2 מ״ג 403.4 מ״ג
ברזל 3.8 מ״ג 22.6 מ״ג
אשלגן 361.1 מ״ג 2166.8 מ״ג
אבץ 1.7 מ״ג 10.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody