רקע יטבתה

קרמבו מוס שוקולד אוורירי

שלמות זה כאן: קרמבו מוס שוקולד ביתי ואוורירי, שמכינים בקלי קלות! ביסקוויט בתחתית, מוס שוקולד באמצע וציפוי שוקולד מריר מעל
שלמות זה כאן: קרמבו מוס שוקולד ביתי ואוורירי, שמכינים בקלי קלות! ביסקוויט בתחתית, מוס שוקולד באמצע וציפוי שוקולד מריר מעל
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 12 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    171
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.7 קק״ל 3073.5 קק״ל
    פחמימות 12.6 גרם 227.0 גרם
    שומן 12.7 גרם 228.9 גרם
    נתרן 5.3 מ״ג 95.8 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 31.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 11.4 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 128.8 גרם
    כולסטרול 23.7 מ״ג 426.2 מ״ג
    סידן 9.4 מ״ג 169.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 47.3 מ״ג 850.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 12 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    171
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 170.7 קק״ל 3073.5 קק״ל
    פחמימות 12.6 גרם 227.0 גרם
    שומן 12.7 גרם 228.9 גרם
    נתרן 5.3 מ״ג 95.8 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 31.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 11.4 גרם
    שומן רווי 7.2 גרם 128.8 גרם
    כולסטרול 23.7 מ״ג 426.2 מ״ג
    סידן 9.4 מ״ג 169.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.0 מ״ג
    אשלגן 47.3 מ״ג 850.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ביסקוויט

קרם

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הביסקוויט: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הוניל, הסוכר והקמח עד לקבלת מרקם פירורי.
  2. מוסיפים את החלמון וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
  3. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  4. מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס”מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר של 4-5 ס”מ בעזרת קורצן.
  5. מניחים את העוגיות במרווח של 1 ס”מ זו מזו בתבנית תנור שעליה נייר אפייה.
  6. אופים בתנור במשך כ-12-15 דקות עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים מהתנור לצינון.
  7. מכינים את הקרמבו: מקציפים במיקסר את השמנת עם ממרח פסק זמן והאינסטנט פודינג עד לקבלת מוס שוקולד יציב.
  8. מזלפים את המוס על הביסקוויטים שהתקררו ומכניסים להקפאה למשך כ-10 דקות.
  9. ממיסים את השוקולד המריר במיקרו או בבן מארי, מוסיפים את השמן ומערבבים.
  10. מעבירים את השוקולד המומס לכוס, כדי שיהיה נוח יותר לטבילת הקרמבו.
  11. מוציאים את הקרמבו מההקפאה, אוחזים בביסקוויט כך שהקרם כלפי מטה וטובלים את הקרם בשוקולד המומס. מניחים בצלחת להתגבשות השוקולד.
  12. אפשר לעטר בסוכריות צבעוניות מיד אחרי הטבילה בשוקולד.

    קרמבו מוס שוקולד מושלם! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל מגן
    קרמבו מוס שוקולד מושלם! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל מגן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרמבו מוס שוקולד אוורירי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות