קרקר כוסמין כפרי של קרין גורן

מתכון של קרקר כוסמין דקיק כמו בחנויות הטבע, בריא וטעים, עם שיבולת שועל והמון תוספות מתפצחות. מתאים גם לטבעונים
מתכון של קרקר כוסמין דקיק כמו בחנויות הטבע, בריא וטעים, עם שיבולת שועל והמון תוספות מתפצחות. מתאים גם לטבעונים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
68 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.2 קק״ל 3011.9 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 225.7 גרם
    שומן 3.1 גרם 186.7 גרם
    נתרן 130.5 מ״ג 7831.7 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 97.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 24.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.5 מ״ג 152.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 27.9 מ״ג
    אשלגן 23.7 מ״ג 1421.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    50
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.2 קק״ל 3011.9 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 225.7 גרם
    שומן 3.1 גרם 186.7 גרם
    נתרן 130.5 מ״ג 7831.7 מ״ג
    חלבון 1.6 גרם 97.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 26.8 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 24.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.5 מ״ג 152.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 27.9 מ״ג
    אשלגן 23.7 מ״ג 1421.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות מלוחות
קרין גורן
X

68 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילה

תוספות


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות טורבו. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה ומשמנים היטב את הנייר.
  2. מכינים את הבלילה: בקערה גדולה טורפים במטרפה את כל מרכיבי הבלילה, בלי התוספות, לתערובת אחידה ונוזלית מאוד, שנראית כמו מרק.
  3. שומרים 1/4 מהתוספות בצד לקישוט בהמשך, ואת היתר מערבבים לתוך הבלילה. מוזגים 1/2 מכמות הבלילה לכל תבנית ומורחים בעזרת פלטה, או גב של כף, בשכבה דקה ואחידה. מפזרים מעל את שאר התוספות.
  4. אופים 10 דקות, להתייצבות חלקית. מוציאים מהתנור וחותכים בזהירות בעזרת גלגלת פיצה לקרקרים.
  5. מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות ואופים עוד 30 דקות להשחמה וייבוש מלא. אם הקרקרים עדיין רכים מדי, מחזירים פעם שלישית לתנור בחום נמוך עוד יותר, של 130 מעלות, וממשיכים לאפות לייבוש מלא.
  6. מצננים ושוברים לקרקרים לפי החיתוך. שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרקר כוסמין כפרי של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (34)

Avatar

    Avatar
    אילת קרן בי

    מתכון מעולה אני אופה מחצי כמות שתי תבניות של התנור יוצא מעולה

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה אילת

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות