ראמן עוף בורגר – המבורגר יפני בלחמניית אטריות

לחמנייה שעשויה מאטריות? יש דבר כזה - אודי ואושר מכינים ראמן עוף בורגר בלחמניית נודלס קריספית עם ירקות מוחמצים
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    קשה
  • מרכיבים
    18

מצרכים

לחמניית נודלס

צ'יפס בטטה

חסה חריפה

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את לחמניית הנודלס: מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן, מסננים, שוטפים תחת מים קרים ומסננים היטב.
  2. שוברים את הביצה בקערה, טורפים היטב ומערבבים עם הנודלס. מעבירים לתבנית סיליקון (סה”כ יש למלא 4 שקעים) ומצננים 30 דקות במקרר.
  3. מחממים מחבת נון סטיק, מרססים בשמן ומטגנים את “לחמניות” הנודלס משני הצדדים עד שהן משחימות. מוציאים ושומרים בצד.
  4. מכינים את הצ’יפס: קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות קטנות.
  5. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  6. מעבירים את קוביות הבטטה לתבנית, מרססים בתרסיס השמן ומפזרים את המלח. אופים בתנור החם עד להשחמה.
  7. מכינים את הקציצות: מגררים את שורש הג’ינג’ר, כותשים את השום וקוצצים דק את הבצל הירוק.
  8. מערבבים יחד את כל המרכיבים למעט הטריאקי, ויוצרים 2 קציצות.
  9. באותה מחבת שטיגנו בה את הנודלס מתיזים תרסיס שמן. צורבים את 2 הקציצות כ-3 דקות מכל צד. מוסיפים למחבת את רוטב הטריאקי ומורחים את הקציצות. שומרים בצד.
  10. מכינים את החסה החריפה: קוצצים דק את החסה ומעבירים לקערה.
  11. מוסיפים לקערה את יתר מצרכי החסה החריפה ומערבבים.
  12. מניחים כל קציצה על חצי לחמניית נודלס, מעל מניחים את החסה החריפה והג’ינג’ר הכבוש וסוגרים עם חצי לחמניית הנודלס השנייה. מגישים מיד עם צ’יפס בטטות בצד.

הערות

  • מומלץ להשתמש בבטטות בשני צבעים: סגולה וכתומה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 2 מנות
קלוריות 779.8 קק״ל 1559.6 קק״ל
פחמימות 69.6 גרם 139.3 גרם
שומן 27.4 גרם 54.7 גרם
נתרן 3969.7 מ״ג 7939.4 מ״ג
חלבון 56.0 גרם 112.0 גרם
סיבים תזונתיים 7.2 גרם 14.4 גרם
שומן רווי 6.5 גרם 13.1 גרם
כולסטרול 273.8 מ״ג 547.6 מ״ג
סידן 153.7 מ״ג 307.4 מ״ג
ברזל 7.7 מ״ג 15.4 מ״ג
אשלגן 1367.9 מ״ג 2735.8 מ״ג
אבץ 3.7 מ״ג 7.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody