ראפ טורטיה במילוי עוף ואבוקדו – ארוחה קלילה ומהירה

תמרה אהרוני מלמדת כיצד מכינים ארוחה זריזה של ראפ טורטיה במילוי עוף ואבוקדו. את העוף מקפיצים עם תבלינים ומיץ לימון שמשדרגים את המנה
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולים מעט את הטורטיות על מחבת חמה ויבשה. פורסים את העוף לפרוסות. קוצצים את הבצל והכוסברה. סוחטים את מיץ הליים. פורסים את העגבניות ואת הפלפל הקלוי.
  2. מחממים את השמן במחבת. ממליחים, מפלפלים ומפזרים את הצ’ילי על העוף. צורבים את העוף כ-3 דקות מכל צד. מזגגים עם מיץ הליים ומקררים מעט.
  3. מניחים את האבוקדו בקערה ומועכים עם כל שאר החומרים.
  4. מורחים את ממרח האבוקדו על הטורטיות, מניחים מעל את פרוסות העוף, העגבניות והפלפל הקלוי ומגלגלים. עוטפים בנייר אפייה ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 1490.6 קק״ל 5962.5 קק״ל
פחמימות 1180.9 גרם 4723.5 גרם
שומן 1195.4 גרם 4781.4 גרם
נתרן 2733.0 מ״ג 10931.8 מ״ג
חלבון 1208.2 גרם 4832.8 גרם
סיבים תזונתיים 1181.3 גרם 4725.3 גרם
שומן רווי 1180.2 גרם 4721.0 גרם
כולסטרול 1253.2 מ״ג 5012.8 מ״ג
סידן 1204.2 מ״ג 4816.9 מ״ג
ברזל 1178.5 מ״ג 4714.1 מ״ג
אשלגן 1673.8 מ״ג 6695.2 מ״ג
אבץ 1178.8 מ״ג 4715.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody