
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל20 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים14
מצרכים
עוף
-
2 כפות שמן זית
-
400 גרם חזה עוף שלם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
2 כפות מיץ ליים
אבוקדו
הגשה
אופן הכנה
- קולים מעט את הטורטיות על מחבת חמה ויבשה. פורסים את העוף לפרוסות. קוצצים את הבצל והכוסברה. סוחטים את מיץ הליים. פורסים את העגבניות ואת הפלפל הקלוי.
- מחממים את השמן במחבת. ממליחים, מפלפלים ומפזרים את הצ’ילי על העוף. צורבים את העוף כ-3 דקות מכל צד. מזגגים עם מיץ הליים ומקררים מעט.
- מניחים את האבוקדו בקערה ומועכים עם כל שאר החומרים.
- מורחים את ממרח האבוקדו על הטורטיות, מניחים מעל את פרוסות העוף, העגבניות והפלפל הקלוי ומגלגלים. עוטפים בנייר אפייה ומגישים.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
1474.4
קק״ל
5897.7
קק״ל
פחמימות
1181.8
גרם
4727.0
גרם
שומן
1193.4
גרם
4773.6
גרם
נתרן
2733.2
מ״ג
10932.8
מ״ג
חלבון
1208.2
גרם
4832.8
גרם
סיבים תזונתיים
1181.4
גרם
4725.4
גרם
שומן רווי
1180.0
גרם
4719.9
גרם
כולסטרול
1253.2
מ״ג
5012.8
מ״ג
סידן
1204.7
מ״ג
4818.7
מ״ג
ברזל
1178.5
מ״ג
4714.1
מ״ג
אשלגן
1677.0
מ״ג
6707.9
מ״ג
אבץ
1178.8
מ״ג
4715.2
מ״ג
תגובות (0)