ראפ עוף מקסיקני עם אבוקדו ואיולי צ’יפוטלה

מה הטעם הכי טעים שאפשר להכין עם טורטיה? ראפ עוף בסגנון מקסיקני עם אבוקדו קרמי ואיולי צ'יפוטלה פיקנטי. מכינים בקלות וכולם, כולל הילדים, יטרפו
מה הטעם הכי טעים שאפשר להכין עם טורטיה? ראפ עוף בסגנון מקסיקני עם אבוקדו קרמי ואיולי צ'יפוטלה פיקנטי. מכינים בקלות וכולם, כולל הילדים, יטרפו
  • אילן פנחס
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    913
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 913.1 קק״ל 3652.3 קק״ל
    פחמימות 51.2 גרם 204.7 גרם
    שומן 49.9 גרם 199.4 גרם
    נתרן 329.5 מ״ג 1318.1 מ״ג
    חלבון 44.6 גרם 178.6 גרם
    סיבים תזונתיים 12.9 גרם 51.7 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 33.4 גרם
    כולסטרול 23.7 מ״ג 94.6 מ״ג
    סידן 127.7 מ״ג 510.9 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 710.7 מ״ג 2842.9 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    913
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 913.1 קק״ל 3652.3 קק״ל
    פחמימות 51.2 גרם 204.7 גרם
    שומן 49.9 גרם 199.4 גרם
    נתרן 329.5 מ״ג 1318.1 מ״ג
    חלבון 44.6 גרם 178.6 גרם
    סיבים תזונתיים 12.9 גרם 51.7 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 33.4 גרם
    כולסטרול 23.7 מ״ג 94.6 מ״ג
    סידן 127.7 מ״ג 510.9 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    אשלגן 710.7 מ״ג 2842.9 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
אילן פנחס
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

איולי צ'יפוטלה

סלסה פיקנטה

הגשה


אופן הכנה

  1. קולפים ופורסים את האבוקדו ואת הבצל הסגול לרצועות דקות.
  2. פורסים את הפלפל האדום לרצועות.
  3. חותכים את חזה העוף לרצועות ומשרים בשמן זית ותבלין פילדלפיה.
  4. מכינים איולי צ’יפוטלה: שמים את כל הרכיבים במעבד מזון וטוחנים לקבלת תערובת חלקה. מעבירים לקערה ושומרים להגשה.
  5. מכינים סלסה פיקנטה: מערבבים את כל המרכיבים יחד. שומרים בצד להגשה.
  6. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצורבים את נתחי העוף עד שהם מוכנים.
  7. במחבת אחרת, מטגנים את רצועות הבצל והפלפל האדום במעט שמן זית עד שהן נצרבות ומתרככות מעט.
  8. מרכיבים ומגישים: מניחים במרכז משטח העבודה טורטייה (אפשר לצרוב את הטורטייה מעט על המחבת החמה). מורחים מעט איולי צ’יפוטלה ומעט סלסה פיקנטה.
  9. מניחים מעל את רצועות האבוקדו ו-2 כפות מתערובת הבצל והפלפל האדום. מניחים 2 כפות רצועות עוף צלויות ומעט כוסברה טרייה, ומגלגלים לרול הדוק. חותכים במרכז באלכסון.
  10. מגישים את שני חצאי הרול עם פלפל חלפיניו כבוש ועם קעריות קטנות עם סלסה פיקנטה ואיולי צ’יפוטלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ראפ עוף מקסיקני עם אבוקדו ואיולי צ’יפוטלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    יעל אמסלם

    היכן ניתן להשיג רוטב סרירצ’ה וממרח צ’יפוטלה בהכשר הבד”ץ?

      Avatar
      תמר שורצברד

      למיטב ידיעתנו, סרירצ’ה בהשגחת חתם סופר בני ברק ניתן למצוא באתר מזרח ומערב. לגבי ממרח הצ’יפוטלה לא ידוע לנו

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות