רולדת דאבל קפה

עוגת רולדה נהדרת עם טעמים של קפה. רולדה עם גנאש שוקולד קפה עשיר וקצפת קפה שמקלילה ונותנת טעם מעודן. פשוט מושלם
עוגת רולדה נהדרת עם טעמים של קפה. רולדה עם גנאש שוקולד קפה עשיר וקצפת קפה שמקלילה ונותנת טעם מעודן. פשוט מושלם
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    4286
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4285.8 קק״ל 4285.8 קק״ל
    פחמימות 370.4 גרם 370.4 גרם
    שומן 289.7 גרם 289.7 גרם
    נתרן 1078.5 מ״ג 1078.5 מ״ג
    חלבון 48.8 גרם 48.8 גרם
    סיבים תזונתיים 14.8 גרם 14.8 גרם
    שומן רווי 171.7 גרם 171.7 גרם
    כולסטרול 1520.0 מ״ג 1520.0 מ״ג
    סידן 704.2 מ״ג 704.2 מ״ג
    ברזל 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 1810.9 מ״ג 1810.9 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    4286
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4285.8 קק״ל 4285.8 קק״ל
    פחמימות 370.4 גרם 370.4 גרם
    שומן 289.7 גרם 289.7 גרם
    נתרן 1078.5 מ״ג 1078.5 מ״ג
    חלבון 48.8 גרם 48.8 גרם
    סיבים תזונתיים 14.8 גרם 14.8 גרם
    שומן רווי 171.7 גרם 171.7 גרם
    כולסטרול 1520.0 מ״ג 1520.0 מ״ג
    סידן 704.2 מ״ג 704.2 מ״ג
    ברזל 13.9 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 1810.9 מ״ג 1810.9 מ״ג
    אבץ 9.0 מ״ג 9.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גנאש שוקולד-קפה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מקציפים בקערה גדולה את החלבונים עד שנוצר קצף לבן.
  3. מוסיפים את הסוכר בהדרגה (בערך 4 פעמים תוך כדי הקצפה) וממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף מבריק ויציב.
  4. מכינים אספרסו במכונת הקפה.
  5. מערבבים בקערה את החלמונים, האספרסו, הוניל, החומץ והמלח לתערובת חלקה.
  6. מוסיפים את בלילת החלמונים לקצף בתנועות קיפול בעזרת מרית.
  7. מוסיפים לתערובת את הקמח באיטיות ובתנועות קיפול עד שכל הקמח נבלע בתערובת.
  8. מצפים תבנית תנור בנייר אפיה.
  9. יוצקים את בלילת הרולדה לתבנית ומשטחים עם מרית לגובה של 1 ס”מ.
  10. אופים כ-10 דקות עד שהעוגה מוכנה ורכה למגע.
  11. הופכים את העוגה מיד על מגבת מטבח נקיה ומסירים את נייר האפייה.
  12. מגלגלים מיד את העוגה לגליל בעזרת המגבת ומשאירים אותה כך להתקררות. זה חשוב, כי ככה העוגה תקבל את צורת הגליל.
  13. מכינים את גנאש הקפה: מחממים את השמנת עד לסף רתיחה בסיר על כיריים. בינתיים שוברים את השוקולד ומניחים בקערה.
  14. יוצקים את השמנת החמה על השוקולד המריר, מוסיפים את האספרסו ומערבבים היטב עד לקבלת קרם אחיד ומבריק.
  15. מכינים את קצפת הקפה: מקציפים את כל חומרי קרם הקצפת עד לקבלת קרם יציב.
  16. מרכיבים את הרולדה: פותחים את הרולדה ומורחים את הפנים בגנאש השוקולד והקפה.
  17. מורחים את פנים הרולדה בחצי מכמות קצפת הקפה ומגלגלים בחזרה.
  18. מקשטים את הרולדה ביתרת קצפת הקפה בעזרת מזלף וצנטר.
  19. מכניסים לקירור של שעתיים לפחות.

    רולדה
    בתיאבון! צילום: אלי סטרול

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רולדת דאבל קפה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות