רוקי רואד – ממתק שוקולד עם מרשמלו וקורנפלקס

ממתק שוקולד שיש בו גם ביסקוויטים, גם קורנפלקס וגם חתיכות מרשמלו? אתם לא חולמים - שי-לי ליפא עם רוקי רואד, החטיף הכי מתוק שכולם אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. ממיסים שוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי) ומערבבים למשחה חלקה.
  2. שמים את הביסקוויטים בשקית, סוגרים היטב ומפוררים בעזרת פטיש שניצלים או מערוך.
  3. חותכים את המרשמלו לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  4. מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים. מוסיפים ביסקוויטים, קורנפלקס ומרשמלו ומערבבים.
  5. מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצקים את התערובת ומשטחים.
  6. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות להתייצבות.
  7. מחלצים את “משטח” הרוקי רואד מהתבנית וחותכים בסכין חדה לקוביות בגודל 5 ס”מ.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 3448.9 קק״ל 3448.9 קק״ל
פחמימות 507.1 גרם 507.1 גרם
שומן 136.5 גרם 136.5 גרם
נתרן 552.5 מ״ג 552.5 מ״ג
חלבון 675.2 גרם 675.2 גרם
סיבים תזונתיים 33.6 גרם 33.6 גרם
שומן רווי 85.9 גרם 85.9 גרם
כולסטרול 143.0 מ״ג 143.0 מ״ג
סידן 1400.9 מ״ג 1400.9 מ״ג
ברזל 35.1 מ״ג 35.1 מ״ג
אשלגן 4009.8 מ״ג 4009.8 מ״ג
אבץ 15.7 מ״ג 15.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody