-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1076.6 קק״ל 1076.6 קק״לפחמימות 207.8 גרם 207.8 גרםשומן 7.3 גרם 7.3 גרםנתרן 3343.8 מ״ג 3343.8 מ״גחלבון 31.8 גרם 31.8 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 1.8 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 253.2 מ״גסידן 118.6 מ״ג 118.6 מ״גברזל 1.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 114.2 מ״ג 114.2 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות1077
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1076.6 קק״ל 1076.6 קק״לפחמימות 207.8 גרם 207.8 גרםשומן 7.3 גרם 7.3 גרםנתרן 3343.8 מ״ג 3343.8 מ״גחלבון 31.8 גרם 31.8 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 1.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 1.8 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 253.2 מ״גסידן 118.6 מ״ג 118.6 מ״גברזל 1.3 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 114.2 מ״ג 114.2 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 1.0 מ״גסגור
נכון שמזמן לא טיגנתם? שימו לב למתכון הזה – אם כבר לחמם שמן, אז בשביל להכין אותו, ויפה שעה אחת קודם! פרוסות תפוחי אדמה דקות מצופות בלילה שהופכות אחרי הטיגון למעדן פריך ועסיסי שאי אפשר להפסיק לנשנש.
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 1077 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
צ'יפס
-
3 תפוחי אדמה גדוליםקלופים
-
1 ביצה M
-
2 כפות קמח לבן
-
1/2 שקית אבקת אפייה
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1 כף מים
טיגון
אופן הכנה
- פורסים את תפוחי האדמה לעיגולים דקים בעזרת סכין או מנדולינה.
- מחממים במחבת או סיר על הכיריים שמן לטיגון עמוק.
- טורפים בקערה את הביצה, הקמח, אבקת האפייה, הפלפל השחור, המלח והמים לבלילה אחידה.
- טובלים את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה ומטגנים עד שהם מתנפחים ומשחימים.
- מגישים בקונוס מנייר אפייה עם קטשופ בצד.
אופן הכנה
- פורסים את תפוחי האדמה לעיגולים דקים בעזרת סכין או מנדולינה.
- מחממים במחבת או סיר על הכיריים שמן לטיגון עמוק.
- טורפים בקערה את הביצה, הקמח, אבקת האפייה, הפלפל השחור, המלח והמים לבלילה אחידה.
- טובלים את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה ומטגנים עד שהם מתנפחים ומשחימים.
- מגישים בקונוס מנייר אפייה עם קטשופ בצד.
הכנתם את המתכון?
תגובות (10)
הכנתי ויצא לי לא משהו.. הציפוי לא הספיק לי לחצי תפוח אדמה… וכשטיגנתי אותם הם נשרפו מבחוץ ולא התבשלו מבפנים…
היי נגה, כנראה שהשמן היה חם מידי (אם את מטגנת באופן תכוף, כדאי לקנות מודד חום בחנות אפייה – מדובר במוצר שעולה עשרות שקלים בודדים ויוודא שתמיד הטיגונים שלך יהיו מושלמים)
יש אפשרות לעשות את המתכון עם נינגה פודי?
היי קרן, אפשר אולי בטיגון באוויר חם, אין לנו הנחיות לכך ולא יודעים כיצד תצא התוצאה