
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
-
230 גרם חמאהבטמפרטורת החדר
-
250גרם או 1 1/4 כוסות סוכר לבן
-
4 ביצים M
-
1 כפית תמצית וניל
-
280גרם או 2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1/4 כפית מלח דק
-
3 תפוחי עץ גרני סמיט גדוליםחתוכים לקוביות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- שמים בקערה את החמאה והסוכר ומערבבים בעזרת מיקסר ידני עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. אפשר להשתמש במיקסר גדול עם וו גיטרה.
- מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, וממשיכים לערבב עד שהן נטמעות בתערובת החמאה.
- מוסיפים את הווניל וממשיכים לערבב.
- מוסיפים את תערובת היבשים (הקמח, אבקת האפייה והמלח) וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים פנימה את קוביות התפוחים ומערבבים בעזרת כף או מרית.
מוסיפים לתערובת את קוביות התפוחים. צילום: אפיק גבאי - מעבירים את הבלילה לתוך סנו סושי - תבנית עגולה מנייר ומייצרים בעזרת מרית פני עוגה מעוצבות.
מעבירים את הבלילה לתוך תבנית אפייה עגולה מנייר. צילום: אפיק גבאי - אופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה יפה.
- מצננים מעט, זורים אבקת סוכר ומגישים.
זורים אבקת סוכר ומגישים. צילום: אפיק גבאי עוגת תפוחים צרפתית. צילום: אפיק גבאי
בשיתוף עם סנו-סושי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
4446.2
קק״ל
4446.2
קק״ל
פחמימות
545.9
גרם
545.9
גרם
שומן
223.6
גרם
223.6
גרם
נתרן
1708.0
מ״ג
1708.0
מ״ג
חלבון
69.6
גרם
69.6
גרם
סיבים תזונתיים
24.9
גרם
24.9
גרם
שומן רווי
125.7
גרם
125.7
גרם
כולסטרול
1676.1
מ״ג
1676.1
מ״ג
סידן
402.5
מ״ג
402.5
מ״ג
ברזל
8.1
מ״ג
8.1
מ״ג
אשלגן
1460.4
מ״ג
1460.4
מ״ג
אבץ
5.9
מ״ג
5.9
מ״ג
תגובות (0)