סנו רקע

שאנז אליזה זה כאן: עוגת תפוחים צרפתית

דמיינו שאתם בשאנז אליזה בפריז שותים קפה ואוכלים עוגה, מסתכלים על ההולכים והשבים. המתכון הבא לעוגת תפוחים צרפתית ב-9 שלבים פשוטים תעזור לכם להגשים את הפנטזייה
דמיינו שאתם בשאנז אליזה בפריז שותים קפה ואוכלים עוגה, מסתכלים על ההולכים והשבים. המתכון הבא לעוגת תפוחים צרפתית ב-9 שלבים פשוטים תעזור לכם להגשים את הפנטזייה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4384.6 קק״ל 4384.6 קק״ל
    פחמימות 545.5 גרם 545.5 גרם
    שומן 219.2 גרם 219.2 גרם
    נתרן 1596.8 מ״ג 1596.8 מ״ג
    חלבון 64.4 גרם 64.4 גרם
    סיבים תזונתיים 24.9 גרם 24.9 גרם
    שומן רווי 124.5 גרם 124.5 גרם
    כולסטרול 1507.3 מ״ג 1507.3 מ״ג
    סידן 382.5 מ״ג 382.5 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 1410.0 מ״ג 1410.0 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    4385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4384.6 קק״ל 4384.6 קק״ל
    פחמימות 545.5 גרם 545.5 גרם
    שומן 219.2 גרם 219.2 גרם
    נתרן 1596.8 מ״ג 1596.8 מ״ג
    חלבון 64.4 גרם 64.4 גרם
    סיבים תזונתיים 24.9 גרם 24.9 גרם
    שומן רווי 124.5 גרם 124.5 גרם
    כולסטרול 1507.3 מ״ג 1507.3 מ״ג
    סידן 382.5 מ״ג 382.5 מ״ג
    ברזל 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 1410.0 מ״ג 1410.0 מ״ג
    אבץ 5.5 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. שמים בקערה את החמאה והסוכר ומערבבים בעזרת מיקסר ידני עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. אפשר להשתמש במיקסר גדול עם וו גיטרה.
  3. מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, וממשיכים לערבב עד שהן נטמעות בתערובת החמאה.
  4. מוסיפים את הווניל וממשיכים לערבב.
  5. מוסיפים את תערובת היבשים (הקמח, אבקת האפייה והמלח) וממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת חלקה.
  6. מוסיפים פנימה את קוביות התפוחים ומערבבים בעזרת כף או מרית.

    מוסיפים לתערובת את קוביות התפוחים. צילום: שני הלוי
    מוסיפים לתערובת את קוביות התפוחים. צילום: אפיק גבאי

  7. מעבירים את הבלילה לתוך סנו סושי - תבנית אפייה מנייר עגולות ומייצרים בעזרת מרית פני עוגה מעוצבות.

    מעבירים את הבלילה לתוך תבנית אפייה עגולה מנייר. צילום: שני הלוי
    מעבירים את הבלילה לתוך תבנית אפייה עגולה מנייר. צילום: אפיק גבאי

  8. אופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה מתייצבת ומזהיבה יפה.
  9. מצננים מעט, זורים אבקת סוכר ומגישים.
    זורים אבקת סוכר ומגישים. צילום: שני הלוי
    זורים אבקת סוכר ומגישים. צילום: אפיק גבאי

    עוגת תפוחים צרפתית. צילום: שני הלוי
    עוגת תפוחים צרפתית. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שאנז אליזה זה כאן: עוגת תפוחים צרפתית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות