שבלול גבינות ותרד מבצק פילאס פריך

שי-לי ליפא מכינה את המאפה הכי טעים לאירוח חלבי - שבלול גבינות ותרד מבצק פילאס שחום ופריך. הבונוס? עובדים עם בצק מוכן קפוא ונהנים מהכנה מהירה וקלה
שי-לי ליפא מכינה את המאפה הכי טעים לאירוח חלבי - שבלול גבינות ותרד מבצק פילאס שחום ופריך. הבונוס? עובדים עם בצק מוכן קפוא ונהנים מהכנה מהירה וקלה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    1098
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1098.1 קק״ל 3294.2 קק״ל
    פחמימות 76.6 גרם 229.8 גרם
    שומן 69.3 גרם 208.0 גרם
    נתרן 2739.8 מ״ג 8219.5 מ״ג
    חלבון 41.3 גרם 123.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 9.8 גרם
    שומן רווי 38.0 גרם 113.9 גרם
    כולסטרול 149.5 מ״ג 448.4 מ״ג
    סידן 735.3 מ״ג 2205.9 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 742.3 מ״ג 2226.8 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    1098
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1098.1 קק״ל 3294.2 קק״ל
    פחמימות 76.6 גרם 229.8 גרם
    שומן 69.3 גרם 208.0 גרם
    נתרן 2739.8 מ״ג 8219.5 מ״ג
    חלבון 41.3 גרם 123.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 9.8 גרם
    שומן רווי 38.0 גרם 113.9 גרם
    כולסטרול 149.5 מ״ג 448.4 מ״ג
    סידן 735.3 מ״ג 2205.9 מ״ג
    ברזל 5.6 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 742.3 מ״ג 2226.8 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מגררים את הגבינות בפומפייה.
  3. מכינים את המלית: מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית ותרד ומאדים כ-3 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהתרד מתרכך מעט (הוא ממשיך להתרכך גם אחרי שמכבים את הלהבה). מצננים היטב.
  4. סוחטים היטב את התרד ומעבירים לקערה. מוסיפים גבינות, מתבלים באגוז מוסקט ופלפל שחור ומערבבים.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  6. ממלאים, מעצבים ואופים: פורשים את הבצק על משטח העבודה, כשהניילון כלפי מטה. חותכים את הבצק לרוחב בעזרת סכין ל-3 מלבנים בגודל 25X31 ס”מ. מניחים שליש מלית לאורך הקצה הארוך של כל מלבן בצק ומגלגלים לרולדה. סוגרים כל רולדה בקצה ומותחים בידיים כדי להאריך אותה מעט. מלפפים את הרולדה לשבלול לא מהודק (כדי להשאיר לבצק מקום לתפוח).
  7. מניחים את השבלולים בתבנית כשהתפר כלפי מטה. מברישים בביצה ומפזרים מעל קצח.
  8. אופים בתנור החם כ-35 דקות עד שהשבלולים שחומים.
  9. מגישים חם. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים. להגשה מחממים כמה דקות בתנור ב-170 מעלות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שבלול גבינות ותרד מבצק פילאס פריך

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות