מלבי עם רוטב תותים בצ’יק
משה שגב מכין מנה קלילה וקיצית - מלבי חלבי קרמי שמכינים ב-10 דקות. במקום סירופ ורדים, מגישים עם רוטב תותים מתקתק ונהנים מקינוח עדין שכולם אוהבים
משה שגב מכין מנה קלילה וקיצית - מלבי חלבי קרמי שמכינים ב-10 דקות. במקום סירופ ורדים, מגישים עם רוטב תותים מתקתק ונהנים מקינוח עדין שכולם אוהבים
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 468.4 קק״ל 2810.6 קק״לפחמימות 48.3 גרם 289.9 גרםשומן 27.4 גרם 164.6 גרםנתרן 59.5 מ״ג 356.9 מ״גחלבון 7.7 גרם 46.1 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.5 גרםשומן רווי 13.8 גרם 83.1 גרםכולסטרול 10.5 מ״ג 63.0 מ״גסידן 121.3 מ״ג 728.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 183.7 מ״ג 1102.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות468
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 468.4 קק״ל 2810.6 קק״לפחמימות 48.3 גרם 289.9 גרםשומן 27.4 גרם 164.6 גרםנתרן 59.5 מ״ג 356.9 מ״גחלבון 7.7 גרם 46.1 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.5 גרםשומן רווי 13.8 גרם 83.1 גרםכולסטרול 10.5 מ״ג 63.0 מ״גסידן 121.3 מ״ג 728.1 מ״גברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 183.7 מ״ג 1102.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 468 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלבי
-
700 מ"ל חלב 3%
-
300 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
6כפות או 60 גרם קורנפלור
-
200גרם או 1 כוס סוכר לבן
-
1 מקל וניל בינוניאו כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מכינים את המלבי: מוזגים לקערה 1/2 כוס חלב מכמות החלב הכוללת, מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים עד להמסה ומניחים בצד.
- מוזגים את החלב הנותר, השמנת, הסוכר, הוניל והחלב עם הקורנפלור המומס לתוך קנקן הבלנדר.
- בוחרים בתכנית COOK ואז MED TEMP בטמפ’ בינונית ומבשלים למשך 20 דקות.
- לוחצים PULSE (פעימות) כל 5 דקות כדי לוודא שהחימום אחיד. מוזגים לקעריות.
- מכינים את הרוטב: מכניסים לקנקן הבלנדר את התותים או פירות היער והסוכר ובוחרים בתכנית SMOOTHIE.
- מוזגים מהרוטב על המלבי ומקשטים בצנוברים ותותים חצויים.
אופן הכנה
- מכינים את המלבי: מוזגים לקערה 1/2 כוס חלב מכמות החלב הכוללת, מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים עד להמסה ומניחים בצד.
- מוזגים את החלב הנותר, השמנת, הסוכר, הוניל והחלב עם הקורנפלור המומס לתוך קנקן הבלנדר.
- בוחרים בתכנית COOK ואז MED TEMP בטמפ’ בינונית ומבשלים למשך 20 דקות.
- לוחצים PULSE (פעימות) כל 5 דקות כדי לוודא שהחימום אחיד. מוזגים לקעריות.
- מכינים את הרוטב: מכניסים לקנקן הבלנדר את התותים או פירות היער והסוכר ובוחרים בתכנית SMOOTHIE.
- מוזגים מהרוטב על המלבי ומקשטים בצנוברים ותותים חצויים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה חגיגית
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות בוקר
- ארוחת שבת בבוקר
- בלנדר חם קר- HB153
- בראנץ'
- יום האהבה
- מותק של קינוחים
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים מכל העדות
- נינג'ה בלנדר
- נינג'ה בעשר דקות
- עולם ה- NINJA
- צמחוני וטבעוני
- קינוחים
- קינוחים אישיים
- קינוחים בכוסות
- קינוחים ללא גלוטן
- קינוחים לפסח