מלבי עם רוטב תותים בצ’יק

משה שגב מכין מנה קלילה וקיצית - מלבי חלבי קרמי שמכינים ב-10 דקות. במקום סירופ ורדים, מגישים עם רוטב תותים מתקתק ונהנים מקינוח עדין שכולם אוהבים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

מלבי

רוטב

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את המלבי: מוזגים לקערה 1/2 כוס חלב מכמות החלב הכוללת, מוסיפים את הקורנפלור, מערבבים עד להמסה ומניחים בצד.
  2. מוזגים את החלב הנותר, השמנת, הסוכר, הוניל והחלב עם הקורנפלור המומס לתוך קנקן הבלנדר.
  3. בוחרים בתכנית COOK ואז MED TEMP בטמפ’ בינונית ומבשלים למשך 20 דקות.
  4. לוחציםPULSE (פעימות) כל 5 דקות כדי לוודא שהחימום אחיד.  מוזגים לקעריות.
  5. מכינים את הרוטב: מכניסים לקנקן הבלנדר את התותים והסוכר ובוחרים . בתכנית SMOOTHIE .
  6. מוזגים מהרוטב על המלבי ומקשטים בצנוברים ותותים חצויים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 465.4 קק״ל 2792.6 קק״ל
פחמימות 48.1 גרם 288.4 גרם
שומן 27.4 גרם 164.6 גרם
נתרן 71.5 מ״ג 428.9 מ״ג
חלבון 7.4 גרם 44.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.5 גרם
שומן רווי 13.8 גרם 83.1 גרם
כולסטרול 67.5 מ״ג 405.0 מ״ג
סידן 153.8 מ״ג 923.1 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 2.1 מ״ג
אשלגן 221.7 מ״ג 1330.2 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody