רקע עוף טוב - מהמשק לצלחת

שווארמה מושלמת בתוך לאפה ביתית

שווארמה הודו בתיבול מטריף עם לאפה הום מייד, שיגרמו לאורחים שלכם למחוא לכם כפיים! מתכון קל להכנה לארוחת צהריים משביעה ומושחתת במיוחד
שווארמה הודו בתיבול מטריף עם לאפה הום מייד, שיגרמו לאורחים שלכם למחוא לכם כפיים! מתכון קל להכנה לארוחת צהריים משביעה ומושחתת במיוחד
  • רותם בן מויאל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    2625
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2624.6 קק״ל 5249.2 קק״ל
    פחמימות 215.5 גרם 431.0 גרם
    שומן 154.7 גרם 309.3 גרם
    נתרן 2349.8 מ״ג 4699.5 מ״ג
    חלבון 150.0 גרם 300.0 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 53.7 גרם 107.5 גרם
    כולסטרול 76.9 מ״ג 153.8 מ״ג
    סידן 72.7 מ״ג 145.5 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 589.9 מ״ג 1179.9 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    2625
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2624.6 קק״ל 5249.2 קק״ל
    פחמימות 215.5 גרם 431.0 גרם
    שומן 154.7 גרם 309.3 גרם
    נתרן 2349.8 מ״ג 4699.5 מ״ג
    חלבון 150.0 גרם 300.0 גרם
    סיבים תזונתיים 9.4 גרם 18.8 גרם
    שומן רווי 53.7 גרם 107.5 גרם
    כולסטרול 76.9 מ״ג 153.8 מ״ג
    סידן 72.7 מ״ג 145.5 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 589.9 מ״ג 1179.9 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

שווארמה

לאפה


אופן הכנה

  1. מכינים את השווארמה: פותחים את הנתחים מהאריזה ופורסים קלות בצדדים.

    שווארמה עם לאפה 4
    מתבלים את הנתחים ומשפדים על שיפודי ברזל

  2. מתבלים היטב בתבלינים, משפדים את השווארמה על 2 שיפודי ברזל וצולים על המנגל.

    שווארמה עם לאפה 3
    צולים על המנגל

  3. מכינים את הלאפה: מכניסים לקערת המיקסר עם וו לישה את השמרים והסוכר, מוסיפים את השמן בהדרגה ולשים מעט. מוסיפים את המים ולשים במשך 10 דקות. מוסיפים את המלח ולשים עוד 2 דקות.
  4. מכדררים את הבצק לכדור חלק, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים במשך 40 דקות.
  5. מחלקים לכדורים במשקל של כ-200 גרם ופותחים את הכדורים בעזרת ידיים משומנות.
  6. מחממים מחבת עם מעט שמן זית, מניחים את הבצק וצורבים היטב משני הצדדים.
  7. אופן הגשה: מניחים את השווארמה על הלאפה. אפשר להוסיף גם פרוסות עגבנייה, עלי חסה, רצועות בצל, סומק, פלפל חריף ולזלף טחינה מעל.

הערות

  • לצורך הכנת המתכון יש להשתמש ב-2 שיפודי ברזל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שווארמה מושלמת בתוך לאפה ביתית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות