שוקי עוף עם לפת ופטריות – תבשיל מושלם לחורף חם

השף ישראל אהרוני מלמד להכין מנה עשירה ופשוטה להכנה של שוקי עוף עם לפת ופטריות ברוטב אסיאתי מתקתק ופיקנטי. מנה קלאסית לחורף חם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את שיני השום ואת הג’ינג’ר.
  2. משרים את פטריות השיטאקה במים רותחים 15 דקות. מסננים, קוטמים את הרגל וחותכים לרצועות דקות.
  3. מועכים טיפה את שיני השום. קוצצים את הג’ינג’ר. חוצים את הלפתות.
  4. מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את השוקיים, השום, הג’ינג’ר והבצלים כ-5 דקות.
  5. מערבבים בקערה את רכיבי הרוטב.
  6. מוסיפים לסיר את הרוטב, הלפתות והפטריות, מערבבים ומבשלים יחד כ-30 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 459.6 קק״ל 1838.5 קק״ל
פחמימות 41.4 גרם 165.8 גרם
שומן 14.8 גרם 59.0 גרם
נתרן 1745.8 מ״ג 6983.2 מ״ג
חלבון 35.0 גרם 139.8 גרם
סיבים תזונתיים 6.7 גרם 26.9 גרם
שומן רווי 2.6 גרם 10.2 גרם
כולסטרול 145.6 מ״ג 582.4 מ״ג
סידן 136.3 מ״ג 545.3 מ״ג
ברזל 3.3 מ״ג 13.2 מ״ג
אשלגן 1170.9 מ״ג 4683.4 מ״ג
אבץ 4.0 מ״ג 15.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody