שוקי עוף צלויות ועסיסיות במרינדת אספרסו ודבש

קבלו מתכון למנה מפתיעה ומיוחדת של שוקי עוף צלויות במרינדה חלומית של אספרסו ודבש. הגיוון של התיבול יעשה את כל ההבדל!
קבלו מתכון למנה מפתיעה ומיוחדת של שוקי עוף צלויות במרינדה חלומית של אספרסו ודבש. הגיוון של התיבול יעשה את כל ההבדל!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    141
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 140.5 קק״ל 561.9 קק״ל
    פחמימות 26.1 גרם 104.5 גרם
    שומן 2.7 גרם 10.8 גרם
    נתרן 595.4 מ״ג 2381.6 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 10.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.8 מ״ג 27.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 79.8 מ״ג 319.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    141
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 140.5 קק״ל 561.9 קק״ל
    פחמימות 26.1 גרם 104.5 גרם
    שומן 2.7 גרם 10.8 גרם
    נתרן 595.4 מ״ג 2381.6 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 10.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 1.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 6.8 מ״ג 27.1 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 79.8 מ״ג 319.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
מערכת Foody
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שוקי עוף

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  2. מכינים את האספרסו במכונת הקפה ובקערה ומערבבים את כל חומרי המרינדה לתערובת אחידה.

    שוקי עוף 5
    מכינים את האספרסו במכונה.

  3. מניחים את השוקיים בקערה, יוצקים עליהם מחצית מכמות המרינדה ומניחים בצד למשך חצי שעה. את המחצית השנייה שומרים להמשך.
  4. מסדרים בתחתית תבנית את פרוסות התפוז, מעליהם מסדרים את השוקיים יחד עם הנוזלים וצולים במשך 40 דקות.

    שוקי עוף 4
    מכינים את המרינדה.

  5. מוציאים את התבנית מהתנור ומעבירים את כל הנוזלים שהצטברו בתחתית התבנית לסיר קטן (רק את הנוזלים, בלי העוף והתפוזים).
  6. שומרים את השוקיים במקום חמים.

    שוקי עוף 3
    מסדרים את השוקיים מעל פרוסות התפוזים.

  7. על הכיריים מבשלים את הנוזלים ואת מחצית המרינדה ששמרנו בצד ומבשלים יחד במשך 5 דקות לצמצום והסמכה (נזהרים שלא יישרף).
  8. מחזירים את השוקיים לתנור צולים במשך 5 דקות נוספות.
  9. יוצקים מעל השוקיים את הרוטב הסמיך, מפזרים בצל ירוק קצוץ ומגישים.
שוקי עוף 2
שוקי עוף צלויות ועסיסיות במרינדת אספרסו ודבש. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שוקי עוף צלויות ועסיסיות במרינדת אספרסו ודבש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי חיה, המתכון כשר כמו כל המתכונים באתר.

      Avatar
      מממ

      היי, האם מקלפים את התפוזים?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי, רואים בתמונות שהתפוזים לא קלופים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות