שיפודי סלמון בניחוח אסיאתי לצד ירוקים מוקפצים

אם כבר שבעתם משיפודי עוף ושיפודי אנטריקוט, זה הזמן להתחדש במתכון של אהרוני - שיפודי סלמון בניחוח אסיאתי עם ירקות ירוקים מוקפצים ברוטב סויה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכינים את תערובת המשרה: כותשים את שיני השום וקוצצים דק את הג’ינג’ר.
  2. מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה גדולה
  3. מסירים את העור מהסלמון, חותכים את הפילה לקוביות בגודל 1 ס”מ ומשרים את הקוביות במשרה לפחות שעה.
  4. משפדים את קוביות הדג על שיפודי עץ.
  5. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה. מתיזים מעט שמן במחבת וצולים קלות את השיפודים מכל הצדדים.
  6. מכינים את הירקות: שוטפים את השעועית במי ברז.
  7. קוצצים דק את הבצל והשום, מחממים מעט שמן זית במחבת ומקפיצים קלות את שניהם.
  8. מוסיפים את השעועית הירוקה ומקפיצים כדקה.
  9. קוצצים גס את התרד ומוסיפים אותו למחבת.
  10. מוסיפים 2 כפות ממשרה הדגים, גרידת לימון ומיץ לימון, מקפיצים במשך דקה ומעבירים לכלי הגשה.
  11. מגישים את השיפודים לצד הירוקים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 126.6 קק״ל 1266.5 קק״ל
פחמימות 6.9 גרם 69.0 גרם
שומן 3.0 גרם 29.5 גרם
נתרן 545.9 מ״ג 5459.2 מ״ג
חלבון 15.2 גרם 152.0 גרם
סיבים תזונתיים 2.8 גרם 28.1 גרם
שומן רווי 0.5 גרם 5.1 גרם
כולסטרול 29.5 מ״ג 295.0 מ״ג
סידן 17.8 מ״ג 177.7 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 5.3 מ״ג
אשלגן 304.4 מ״ג 3044.1 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 3.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody